Obavijesti

Show

Komentari 0

Hulja otkrio: Aslin pištolj je slučajno ispalio tijekom svađe

Hulja otkrio: Aslin pištolj je slučajno ispalio tijekom svađe
5

Omer dolazi do Elif doma ispitati obitelj i doznaje da Hulja nešto skriva. Na kraju mu ipak otkriva da su se Asli i Ahmet posvađali i da je Aslin pištolj slučajno opalio

VIDEO

Fatma razgovara s kćeri i kaže joj da će Omer sigurno saznati cijelu istinu o Sibel. Kći joj kaže da je najbolje da sve priznaju, no Fatma ne želi čuti za to. 

Omer nailazi na Elif koja mu je rekla da se osjeća da su postali stranci, ali Omer joj kaže da, iako se kratko znaju, toliko su toga proživjeli da je ne može smatrati strancem. Kaže joj da mu je stalo do nje i da su dobri prijatelji. Pokazuje joj i video na kojem se Asli iskrada iz kuće na dan Ahmetovog umorstva. Elif priznaje Omeru da je Asli psihički bolesna i da ima dana kada se želi ubiti, a ima dana kada je presretna i da zbog toga mora cijeli život uzimati lijekove. 

Moli Omera da je puste na miru u istrazi dok joj ne prođe napadaj i on pristaje. Elif odlazi u auto i za njom ulazi Metin koji je pita što je radila s Omerom i gdje je njegov novac. Elif u bijesu počne voziti jako brzo, no zaustavlja se nakon nekog vremena i govori Metinu da je htjela ubiti i sebe i njega jer joj ionako nema spasa. Omer je na večeri s obitelji, Pelin i Ardom i priznao im je što je doznao o Sibel. 

Bahar i Levent nastavljaju svoj plan. Omer dolazi do Elif doma ispitati obitelj i doznaje da Hulja zna nešto, no da i to želi zatajiti. Na kraju mu priznaje da su se Asli i Ahmet posvađali i da je Asli imala pištolj koji je slučajno opalio. Omer kasnije doznaje da je tužiteljstvo izdalo nalog za Aslino uhićenje jer su doznali da mu je u noći Ametovog ubojstva Asli prijetila. 

Elif govori Omeru da svaki put kada mu se približi i otvori, ostane slomljena srca i da ne može više tako. U policijskoj postaji Elif priznaje da policija sumnja da je Asli ubila Ahmeta, a cijela obitelj je u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu