Obavijesti

Show

Komentari 13

Hurem i Rustem-paša posjetili su Bosnu i uživali u ćevapima

Hurem i Rustem-paša posjetili su Bosnu i uživali u ćevapima
3

GUŽVA U KINU Glumica Meryem strpljivo je pozirala s fanovima, nije imala zahtjeve razmažene zvijezde, a posjetila je i sirotište. U govoru se emotivno obratila sarajevskoj publici

VIDEO

Turski glumci Meryem Uzerli (33) i Ozan Güven (41) bili su u noćnom provodu u Sarajevu gdje su na Baščaršiji jeli ćevape te kasnije uživali u veseloj svirci tamburaša. Glumci poznati kao Hurem i Rustem-paša došli su na promociju filma 'Rana moje majke' na 8. Festival turskog filma.

- Odsjeli su u hotelu, gdje su se samo presvukli i ostavili stvari kako bi stigli na promociju i druženje s fanovima - kaže glasnogovornica festivala Almasa Bajrić.

Turske zvijezde nisu imale nikakve posebne prohtjeve, a svim su obožavateljima izašli u susret pa su se rado slikali i davali autograme.

- Meryem se u govoru emotivno obratila sarajevskoj publici jer film u kojem glumi posvećen je ratu u BiH da se nikad ne zaboravi i ne ponovi - kaže Bajrić. Dodaje kako ljudi u BiH obožavaju atraktivnu glumicu te su svi došli kako bi vidjeli svoju omiljenu Hurem.

- Kad budete gledali film, smijat ćete se i plakati istodobno. Presretna sam zbog ove suradnje - rekla je Uzerli. Nakon promocije filma Turkinji su se posebno svidjeli bosanski specijaliteti od mesa koje je probala u sarajevskoj pivnici.

Turski glumci su za zadnji dan boravka u BiH otišli u Zenicu, gdje su posjetili Dom za nezbrinutu djecu i odnijeli im poklone.

- Ganuli su me. To su mali anđeli i drago mi je da smo im priredili nezaboravan dan - rekla je Meryem Uzerli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin