Obavijesti

Show

Komentari 74

Hvali se golišavim fotkama, a mama mu bira buduću djevojku

Hvali se golišavim fotkama, a mama mu bira buduću djevojku
12

Josip kaže da osim što je hrabar u prilaženju djevojaka ipak smatra da 'ulet' ispadne bolje ako je situacija obrnuta. 'U 90 posto slučajeva djevojke to rade bolje nego ja', rekao nam je Zadranin kroz smijeh

VIDEO

Obično prilazim curama kad vidim da je situacija potencijalna za daljnji razvoj makar to bilo u parku. U najgorem ishodu uvijek imam neku smiješnu priču koju ispričam, govori nam Zadranin nordijskih i talijanskih korijena Josip Kotlar (27).

Jednom od četvorice kandidata koji traži srodnu dušu u drugoj sezoni reality showa 'Ženim sina' u potrazi za onom pravom pomoći će majka Suzana koja mašta o odvažnoj, hrabroj i karakternoj snahi.

Josip dodaje da osim što je hrabar u prilaženju djevojaka ipak smatra da 'ulet' ispadne bolje ako je situacija obrnuta.

- U 90 posto slučajeva djevojke to rade bolje nego ja - kaže uz smijeh. Objasnio nam je da 'pravu' djevojku do sad nije pronašao te da je do sad mislio kako je svaka bivša bila ona prava.

- U vezama mi se tad činilo kao dobra ideja ali s vremenom ljudi shvate da jednostavno si ne pašu. Želim probat izaći iz okvira i vidjet da li ću u showu naći djevojku sličnu sebi. Možda bude luda kao i ja - smatra. Do sad je, kaže, imao tri ozbiljne veze, a najduža je trajala godinu i pol.

- Mislim da je moja greška bila naglo ponašanje i želja da odmah sve napravim u što kraćem vremenu, dakle brzao sam. I onda bi mi to sve dosadilo. Mislim da sam jako nestrpljiva osoba - izjavio je Josip. Po završetku srednje škole za zrakoplovnog i kopnenog tehničara u Zadru, doselio se u Zagreb gdje studira na Kineziološkom fakultetu. Uz fakultetske obaveze Josip se bavi modelingom te radi kao sportski trener, a fanove na društvenim mrežama često 'časti' golišavim fotografijama.

Za sebe kaže da je veliki emotivac i romantik. Kao svoj veliki adut za zavođenje djevojaka izdvaja ples.

 - Za onu pravu bih se bacio iz aviona bez padobrana - otkriva Josip. Mašta o glamuroznim, staromodnim, filmskim spojevima u kojima je on džentlmen, a ona njegova prva dama.

Ima stranicu za 'vruće' fotke, a namjerava upisati pedagogiju...
Ima stranicu za 'vruće' fotke, a namjerava upisati pedagogiju...

Osim fizičkim izgledom i šarmom Josip se može pohvaliti i crnom pojasom u judu. Svoju vještinu nikada nije koristio za osvajanje djevojaka, no priznaje da ih je nerijetko branio od nasrtljivih muškaraca po noćnim klubovima.

S ljubomorom nema problema, a nada se i da njegova buduća djevojka po prirodi neće biti ljubomorna.

- Jako se loše nosim s takvima. Ako nema povjerenja u vezi, dolazi do ljubomornih ispada, a to mi definitivno ne bi dobro došlo - iskren je Kotlar. Za djevojku koju voli spreman je učiniti baš sve, pa čak i oprostiti preljub.

- Doživio sam prijevaru i prešao sam preko toga, ali na kraju sam ipak prekinuo s tom djevojkom. No nisam nikada zažalio zbog toga - ističe Josip. Od majke Suzane, kako kaže, katkad zatraži ljubavni savjet, a uzeo bi i prigovor u obzir. Otkiva da bi u nekim bi situacijama njezino mišljenje moglo presuditi.

- Siguran sam da majka želi snahu koja bi mogla biti sa mnom unatoč mom životnom stilu i koja me može nasmijati. Smišnu, kako bi mi Zadrani rekli - kaže. Josip je, kaže, spreman pronaći svoju 'bolju polovicu', a u tome će mu pomoći mama.

- Dosad sam joj dovodio skoro svaku curu, koja je morala proći neki njezin mali test. Moja majka je vrlo otvorena, pa nije imala problema s tim. S vremenom je to postalo kao: ‘I, sine, kad je nova?’ - ispričao je Josip.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin