Obavijesti

Show

Komentari 3

Elio Pisak otkrio na koji način je uspio pokoriti Čehe i Slovake

Elio Pisak otkrio na koji način je uspio pokoriti Čehe i Slovake
1

U studiju 24sata istarski pjevač je govorio o svojoj dugogodišnjoj karijeri, brkovima koje nije htio obrijati niti za milijun dolara i obožavateljicama koje ga i danas oblijeću

VIDEO

Elio Pisak (64) nedavno je izjavio kako brkove nije htio obrijati niti kada su mu za to ponudili milijun dolara. Ispričao je da mu se obožavateljice javljaju kao nekad u mladim danima, samo, dodaje, više nisu iste te starosti.

RAZGOVOR U STUDIJU 24SATA POGLEDAJTE OVDJE:

Prvi brk Istre: Kako sam pokorio Češku i Slovačku Gost u studiju: Elio Pisak Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 7. veljače 2017

Početkom godine obišao je Češku i Slovačku u kojima ima vojsku obožavatelja te je za tamošnje tržište krajem 2016. izdao CD  s 15 svojih najvećih hitova.

Isprva nije mogao vjerovati da tamošnja publika zna za njega, a nakon toga je shvatio je da su i druge domaće zvijezde kao što su Tereza Kesovija i Kićo Slabinac 'palili i žarili' na tom području.

S obožavateljicama je imao samo 'pozitivnih problema', a ne boji se godina i bolesti. Glazbom se bavi i danas, spava po 10 sati dnevno i često zapjeva unucima.

- Ako čovjek radi nešto što voli tu nema kraja - rekao je Elio i zaključio kako pravi umjetnici ne smiju trčati za novcem.

Njegova djeca ne bave se glazbom, a on ih u tome podržava. Jako ga ljuti kada ljudi pokušavaju svoju djecu usmjeriti u nešto u čemu oni nisu uspjeli.

- Uvijek sam im rekao da budu ono što jesu - kaže glazbenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin