Obavijesti

Show

Komentari 229

Ima dečka? Fatalna Barbi zbog ljubavi posvadila dvije obitelji

Ima dečka? Fatalna Barbi zbog ljubavi posvadila dvije obitelji
1

ZBRKA Barbara u showu ljubi Tomislava Crnčevića, a vani ima dečka Matiju Jankovića, zbog čega je razočarala njegove najmilije koji su krenuli u ‘rat’ na Facebooku

VIDEO

Knjigovotkinja Barbara Peterčić (24) u showu “Farma” zaljubila se u soboslikara Tomislava Crnčevića (29). Par svaki dan izmjenjuje nježnosti, a Zagrepčanin je rekao da bi Velikogoričanku oženio.

Ipak, na društvenim mrežama se odvija pravi 'rat' jer je Barbi navodno u vezi s Matijom Jankovićem iz Velike Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:58

Dečko ju je vozio u show

- Barbaru poznajem godinama. Vani ima dečka Matiju, mog bratića. Ne mogu vjerovati što gledam u showu - napisala je na društvenoj mreži Marijana iz Zagreba. Ogorčena je jer tvrdi da su njezin bratić i Barbara živjeli zajedno. Matija ju je navodno odvezao autom kad je morala ići u show.


- Žao mi je bratića jer nije zaslužio javno poniženje. Barbara je razočarala previše ljudi koji je vani čekaju i pitam se kako će im pogledati u oči - komentirala je sestrična Barbarina dečka. Njegova obitelj kaže kako je par u vezi pet godina. Fatalnu farmericu pokušale su obraniti njezina sestra Marija i školska prijateljica Andrea. 


- Barbi je punoljetna i ima svoju glavu. Osim toga, nije joj išlo u vezi s Matijom pa su prekinuli prije showa - rekla je Barbarina sestra. Dodala je da, ako si farmerica i radi štetu, radi je samoj sebi. Barbarina prijateljica iz trgovačke škole također kaže da je par prekinuo.

- To nije istina. Barbara nije spominjala nikakvu pauzu. Ako je htjela prekinuti s Matijom, trebala je to ljudski napraviti - kaže Matijina obitelj.

Ljubavni klinč u šumi

Od kada je Velikogoričanka na farmi prešla u Tomislavovu zajednicu, par je nerazdvojan.


- Ja njemu ne mogu uopće odoljeti - rekla je Peterčić. Kad su je ostali farmeri priupitali bi li sa Zagrepčaninom mogao pasti seks u kući, ona je rekla da to ne bi mogla nikad napraviti javno na televiziji. 


- Tomislav je jako zgodan momak. On je dosta živ i hiperaktivan, dok sam ja mirnija i povučena - kaže farmerica. Par je nedavno prvi put uhvaćen u vrućem ljubavnom klinču kad su se odvojili od zajednice i ljubili u šumi. Sakrili su se među granje kako ih ostali natjecatelji ne bi vidjeli.

Obitelj bez komentara

- Između Barbare i mene se rađa ljubav. Jako je vrijedna, pristojna, kulturna i lijepa cura. Ma cura za brak - rekao je Tomislav.

Dodaje kako će tek na kraju showa vidjeti kako će se sve završiti. Barbarin navodni dečko Matija nije komentirao ovaj slučaj, a njegova obitelj je rekla da više ne želi ništa komentirati već da će sve reći Barbara kad izađe.

Barbara i Tomislav nisu jedini par s Farme koji je pričao o vjenčanju. Gordan Grabovac (44) iz Sinja zaljubio se u Jasminu Milaković (30) iz Zagreba.

- Ja bih dao nagradu od pola milijuna kuna samo da budem s njom - rekao je vojni umirovljenik, koji je odrastao u domu.

'Gori kao zmaj' zbog Josipe

Njihova ljubavna priča raznježila je i nasmijala ostale farmere.


- Otkad sam došao na Farmu, nadao sam se da ću te upoznati jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me napalile - rekao je Gordan Zagrepčanki. Dodao je da 'gori kao zmaj' zbog nje. Par dane provodi u međusobnom podbadanju, zezanciji i smijehu, a Gordan često izmasira Jasminu.


- On je predivna osoba i drago mi je da sam ga upoznala - rekla je kemijska tehničarka.

Par se prvi put poljubio kad su igrali 'bocu istine' i dobili to kao zadatak. Njegova najbolja prijateljica Danijela Jakovljević Zimić iz Sinja kaže kako je predosjetila da bi mu Zagrepčanka mogla odmah “upasti” u oko.

- On voli ljude koji mu jasno govore što da radi jer je tako naučio u domu - kaže Danijela.

Kod Gorana nema glume

Gordanova prijateljica dodaje kako je on više kućni tip koji voli biti u dugim i ozbiljnim vezama. Prema farmerici Jasmini ponaša se zaštitnički, a najtužniji je kad nisu u istom timu. Gordan je čak lažno zaprosio Jasminu kad su se farmeri zezali u showu. Kleknuo je pred nju kao pravi romantik.

- Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna. Nećeš biti bez para i hrane te nećeš umrijeti - šalio se pritom očarani Sinjanin.

Osim njih, na Farmi se dogodilo još ljubavnih trzavica. Metkovac Goran Kaleb (28) ljubuje s Josipom Tomljanović (29), iako ga vani navodno čeka djevojka.


- Nema glume kod moga Gorana. Ne znam koliko je Josipa njegov tip cure, ali svakako je radišna. Ne znam je li Goran u vezi - rekla je njegova majka.

Sara Đunđuš (24) iz Pušćine ljubila se i seksala s Antom Baždarićem (20) iz Splita. Kad je ispala iz showa, rekla je da je seks bio zapravo gluma.

Tomislav i Barbi

Par je počeo vezu na Farmi, a Barbara nikad nije rekla da je u vezi. U Tomislava se zaljubila i kaže kako ne može odoljeti njegovu šarmu.

Voli plesati i izlaziti

Barbara u slobodno vrijeme pleše folklor i vozi bicikl. Na Farmi joj najviše nedostaju voljena sestra i obitelj, a fali joj i mobitel.

Matija i Barbi

S Matijom iz Velike Gorice navodno je bila pet godina u vezi, a i živjeli su skupa. Njegova obitelj kaže da je upravo on Barbaru dovezao u show te da su još u vezi.

Nerazdvojan par

Gordan se s Jasminom povezao od početka showa. Iako se često prepiru, vole si davati savjete. Gordan je zaljubljen, a Jasmina uživa u tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin