Obavijesti

Show

Komentari 5

Imaju plan: Farmeri su odlučili bojkotirati svoj tjedni zadatak

Imaju plan: Farmeri su odlučili bojkotirati svoj tjedni zadatak
7

Na Staroj farmi kovao se plan za svrgavanje Gazdarice Daniele s vlasti. Farmeri su zato odlučili bojkotirati tjedni zadatak kako bi pali te bi tako netko napustio farmu i svrgnuo Gazdaricu

VIDEO

I ovoga tjedna crvena zajednica pokazala se boljom u trženju na Sajmu te su tako Gazda Ante i njegov pomoćnik Goran zaradili 150 dukata, dok su Gazdarica Daniela i  pomoćnica na Sajmu, Josipa zaradile 146 dukata. Farmeri su bili i više nego zadovoljni kupljenim namirnicama, a osobito ih je u jutro razveselio zeleni certifikat od Mentora Jože. 

Na Sajmu je gospođa Ljiljana iz Zagreba pokazala Gazdama kako se rade licitarska srca što će im biti i zadatak da naprave za sljedeći put.

Dok su ovi farmeri bili na Sajmu, na Staroj farmi kovao se plan za svrgavanje Gazdarice Daniele s vlasti. Naime, farmeri su odlučili bojkotirati tjedni zadatak, gradnju kukuruzara kako bi pali tjedni zadatak te bi tako netko napustio farmu i svrgnuo Gazdaricu.

- Meni je žao tog zadatka Domi, mi smo se stvarno potrudili, napravili smo savršeno i sad da mi zbog toga padnemo. Ja ću se žrtvovati za to. A onda slijedi rat, Daniela će biti sljedeća koja će izletjeti van -  kazao je Damir koji se ponudio za izlazak. Iako su ga farmeri molili da ne izlazi s farme te da ostane još jedan tjedan, Damir je ostao ustrajan u svom odlasku, a glavni razlog je njegova Julija, odnosno djevojka Lara.

- Osobno smatram da Daniela ne bi više trebala biti Gazdarica. Nekoliko sam ju puta upozoravala da se sve može lijepim riječima riješiti - objasnila je Katica. - Mi ne želimo sabotirati zadatak, mi želimo samo da Daniela otiđe - zaključila je.

Gazdarica Daniela pak smatra da jako dobro obavlja svoju dužnost te volju farmera vidi kao osoban napad na nju.

- Položili su karte na stol što se meni uopće ne sviđa. Na dan kad sam ušla na farmu ja sam znala tko je osoba, a tko nije. Iako sam plava, ja sve vidim - izjasnila se.

Hoće li farmeri odigrati prema svome planu, ili će se možda i predomisliti, ostaje nam za vidjeti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin