Obavijesti

Show

Komentari 2

INmusic je jubilarnim izdanjem oborio rekord posjećenosti

 INmusic je jubilarnim izdanjem oborio rekord posjećenosti
22

Iznenađenje treće večeri bila je francuska umjetnička trupa Reve d'Herbert koji su privukli poglede prisutnih, a festival je zatvoren spektakularnim vatrometom

VIDEO

Nastupom glavnog headlinera, britanskog benda Placebo i spektakularnim vatrometom zaključeno je jubilarno slavlje INmusic festivala. Posebno iznenađenje večeri bila je francuska umjetnička trupa Reve d'Herbert koji su privukli poglede svih prisutnih.

Treći dan festivala nastupili su Placebo, Of Monsters and Men, Black Rebel Motorcycle Club, Repetitor, Halka, Rambo Amadeus, The Mirror Trap, Muscle Tribe Of Danger and Excellence, Ashes You Leave, Killed A Fox, Discohernia, Side Project , NLV (Nikol, Luka i Vedran), Plastic Knives, John Bull Gang, Northlight, Royal Prospect, Comminor, Decaville, Antrox, DJ Ilko, DJ Domagoj te ekipa iz Yem Kolektiva.

Repetitor, Halka i Muscle Tribe of Danger and Excellence te niz drugih pokazali kako regionalna scena ima sjajnih izvođača. Uz vjerodostojnu i emotivnu izvedbu, karizmatični Božo Vrećo iz Halke jedinstvenom scenskom interpretacijom i izričajem okupljenoj publici predstavio je umjetnost sevdah pjesme. I treći dan INmusic festivala publika se upoznala s glazbom nekoliko švedskih izvođača.

Black Rebel Motorcycle Club žestokim rokerskim riffovima osvojili su publiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajni Of Monsters and Men oduševili su svojim nastupom, hitovima raspjevali sve prisutne. Te rasplesali već dobro raspoloženu publiku.

Članovi Placeba osvojili su brojne fanove čim su zakoračili na pozornicu. Njihov uvijek specifičan nastup definiran karakterističnim glazbenim izričajem publici je osigurao večer za pamćenje. Posebne ovacije uslijedile su nakon što je pjevač Brian Molko predstavio člana benda s hrvatskim korijenima - Nicka Gavrilovića. Nakon hitova koje su sačuvali za kraj publika je htjela još te su svi zajedno otpjevali još nekoliko pjesama. Nakon njihovog nastupa u publiku su ušetali neobični gosti. Svjetleće velike kugle otplesale su svoju koreografiju te na kraju nestale jednako kao što su se i pojavile. Riječ je o francuskoj umjetničkoj trupi imena Reve d'Herbert (Herbertov san) koja je bila iznenađenje povodom jubilarnog slavlja INmusica. Zaista je sve djelovalo kao u snu. Ako je netko mislio da sanja zasigurno ga je probudio šareni vatromet koji je obojao zagrebačko nebo nad Jarunom.

Time je i službeno zatvorena glavna glazbena pozornica desetog INmusic festivala, a zabava se, kao i prva dva dana, nastavila uz nastupe sjajnih DJ-a te ovu večer uz uvijek originalan nastup Ramba Amadeusa.

Gradonačenik Grada Zagreba, Milan Bandić također je posjetio INmusic festival te rekao kako je Zagreb zahvaljujući INmusic festivalu postao svjetski poznata destinacija za dobru glazbu i zabavu.

Procijenjeno je da je ovogodišnji INmusic festival u tri dana posjetilo oko 80 000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Sedmodnevni kamp srušio je prošlogodišnji rekord s 30 % više noćenja nego lani. INmusic festival još jednom potvrdio je status jednog od najvećih open-air festivala u Hrvatskoj.

Deseto izdanje festivala okupilo je ponajbolje izvođače današnjice: Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Eagles of Death Metal, Death Cab For Cutie, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Future Islands, Frank Turner, Kate Tempest, Mike Skinner i mnoge druge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...