Obavijesti

Show

Komentari 70

Intervenirala i policija: Branka je izbacila Gibu i Miku iz kuće

Intervenirala i policija: Branka je izbacila Gibu i Miku iz kuće
5

Branka Radić ispričala je kako su Mika i Giba otišli usred noći. Požalila se kako ih je ona oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili. Ugovor prema kojem im je trebala ostaviti kuću je raskinut

VIDEO

Na kući u kojoj su u Reki kraj Koprivnice živjeli Mika i Giba (25) Vasić zatekli smo spuštene rolete. Na telefon se javio Ludvig, suprug Branke Radić, koja je nakon showa 'Big Brother' blizance 'udomila' .

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

- Braća su, ima neko vrijeme, otišla u Srbiju. Bilo je problema, naravno. Sud će to sve na kraju riješiti - rekao nam je Ludvig. Ubrzo je u dvorište izašla i Branka (78).

'Mika i Giba otišli su usred noći'

- Napustili su nas i otišli usred noći. Mi smo stari i bolesni ljudi. Zbog njih je ovdje bila i policija. Mi smo ih uzdržavali. Oblačila sam ih i hranila, a oni ništa nisu radili. Mika i Giba nemaju tu što više tražiti. Ni sama ne znam zašto su otišli, a još sam im dala pare za Božić. Otkako ih znamo, htjeli smo im sve najbolje. Boravište u Hrvatskoj su im dva puta odbili. Ugovor prema kojem im ostavljam kuću sam raskinula - rekla je nervozna Branka.

Uputila nas je na svoju odvjetnicu Ljiljanu Jedvaj Peterlin.

- Stranka me nije ovlastila da bilo što iz predmeta iznosim u javnost - rekla je odvjetnica Peterlin. Na Općinskom sudu u Koprivnici doznali smo kako su jučer zaprimili tužbu o raskidu ugovora o doživotnom uzdržavanju. Jedna susjeda kaže da su Branku rijetko viđali, kao i blizance.

- Bila je tu policija prije nekoliko dana. Što je bilo, ne znam. Ne bih se htjela miješati, čudna je to priča - rekla je susjeda Radićevih, koja je željela ostati anonimna. Drugi susjedi koje smo zatekli u ulici tvrde da Branka blizancima 'nije dala da izlaze iz kuće'.

- Fini su i pristojni te lijepo odgojeni dečki, uvijek bi pozdravili kad bi prošli. I mi smo čuli da je došla policija, no ne znamo zašto - kaže susjed. Vasići jučer nisu bili dostupni za komentar. Kad smo ih zvali prije dva dana, nakon što su na internetu osvanule fotografije Mike odjevenog u ženu, on je tvrdio da i dalje žive kod gospođe Branke.

- Ona je dobro, hvala na pitanju - rekao je Mika. Njihov otac Rade Vasić (57) bliskom je prijatelju ispričao kako su mu se djeca morala vratiti u Malu Planu u Srbiju jer ih je ljutita Branka izbacila iz svoje kuće.

'Branka im je uzela sve'

- Maltretirala ih je i potjerala. Uzela im je sve što im je kupila - rekao je Rade prijatelju. Mika je tvrdio da nikakvih problema s Brankom nije bilo. Rada Vasić (52) tvrdila je da o tome nema pojma i da mora razgovarati sa sinovima kad ih vidi, odnosno kad se vrate u Malu Planu, gdje mama i tata Vasić žive s njihovim najstarijim sinom Milom (32). Mika i Giba pak tvrde da su trenutačno u Zagrebu.

Prijatelj Vasićevih, koji je htio ostati anoniman, kaže da mu je Rade poslao poruku u kojoj piše da je Branka izbacila blizance iz svoje kuće te im uzela svu odjeću koju im je kupila pa i odijela.

- Oni su fini dečki, ne psuju i poštuju me - rekla je lani Branka kad smo ih posjetili u njezinu domu. Ona je blizance upoznala dok je još živjela u Njemačkoj. Radila je kao blagajnica te se tako zbližila s njihovim roditeljima. Svaki ih je dan gledala dok su se natjecali u reality showu 'Big Brother', a kad su izašli, slala im je novac.

Branka: Zalijevaju mi cvijeće

Pozvala ih je da se dosele njoj i njezinu suprugu, a htjela im je ostaviti i kuću. Vasićima je Branka prepustila apartman u kući, a oni su joj pomagali u vrtu, zalijevali cvijeće i radili sve što je potrebno.

- Ostat ćemo sve dok nam bude lijepo - govorili su Vasići.

Dodali su da su baku posjećivali dok još nisu bili poznati.

- Sad svi znaju da smo ovdje. Glavne smo zvijezde u mjestu - rekli su Mika i Giba.

Zbog njih se osjećala mlađe

Branka je dodala da je prošla svijet i upoznala razne kulture.

- Meni ne igra boja kože i nacionalnost. Dok god su ljudi iskreni i pošteni. A oni to jesu. Mislim, voljela bih im ostaviti kuću jer nemam nikoga. No to samo Bog određuje - kratko je tad rekla Branka i dodala kako su joj Vasići poput sinova.

Branka je sretna jer, kaže, ima pomoć i malo mladosti u kući. Nedavno je operirala koljeno, a braća su bila uz nju.

Zbog čega su Vasići napustili Branku i ostali bez kuće, doznat će se na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...