Obavijesti

Show

Komentari 33

Ispala najmlađa natjecateljica Masterchefa: Bila sam živčana

Ispala najmlađa natjecateljica Masterchefa: Bila sam živčana
4

Nisam znala ni gdje je ribi glava ni gdje joj je rep. Ruke su mi se tresle ,bila mi je katastrofa. Sve mi je išlo na nerve. Nisam se mogla opustiti, priznala je Martina

VIDEO

Troje najlošijih kandidata iz testa kreativnosti večeras su se suočili sa stres testom. Andrija, Martina i Hrvoje morali su skuhati jelo što sličnije onom koje je spremio prvi hrvatski Masterchef Šime Sušić. Prošlogodišnji najbolji hrvatski amaterski kuhar rekao je da se u proteklih godinu dana u njegovom životu dosta toga dogodilo. Diplomirao je i sad radi u školi što je, po njemu, lakše od kuhanja. Sad je, kaže, dosta rigorozniji prema dekoraciji i svemu ostalome kad jede vani.

Jelo koje je troje kandidata Masterchefa moralo replicirati za ostanak u showu Šime je ironično nazvao 'Mediteran danas'. Jelo se sastoji od pljeskavice od hobotnice, ražnjića od tune te hot doga od ribe. Prvi put u ovoj sezoni kandidati su po svoje glavne namirnice otišli na tržnicu. Martinu je bilo strah jer se na Dolcu ne snalazi, no na kraju je uspjela kupiti namirnice po koje je došla. Andrija je konstatirao da je izbor ribe u Zagrebu bolji nego u nekim gradovima uz more. 

- Najvažnija je dobra organizacija. Vremena imate dosta - rekao je Šime natjecateljima. 

- Nisam znala ni gdje je ribi glava ni gdje joj je rep. Ruke su mi se tresle bila mi je katastrofa - kukala je Martina. Hrvoje je pak bio zadovoljan što se dobro organizirao i namirnice dobro rasporedio kako im je Šime i savjetovao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da je bar malo jednostavnije...

- Nedostaje mi u ovom jelu komponenta jednostavnosti, ovo je sve samo ne jednostavno - rekao je Andrija te dodao kako podržava Šimin koncept zdrave hrane. 

Hrvoja je malo mučilo što mu je zagorio luk, no zaključio je da je sve u redu. Natjecatelji koji su promatrali stres test pljeskali su mu kad je sjeckao hobotnicu jer je bio jako brz. Martina ne voli hobotnicu i skuhala ju je kako smatra da je najbolje, no ipak se namučila. 

- Nemam dosta jaku ruku ko muško. Ubila me ova hobotnica. Došlo mi je da je bacim da je ne moram rezat - rekla je Martina. 

Andrija je bio najsporiji od troje kandidata, no žiri mu je rekao da dobro stoji, da im se sviđa kako se dobro organizirao te da ne mora žuriti jer ima dovoljno vremena. 

Martini je sve išlo naopako

- Bila sam živčana i sve mi je išlo na nerve. Nikako se nisam mogla opustiti - žalila se Martina, a njenu su nervozu primjetili i ostali. U žurbi je prolila ulje po podu i nije ga imala s čime pobrisati pa se klizala dok je kuhala. Ispao joj je i mikser i krenula ga je prati bez da ga je prethodno iskopčala iz struje, jelo joj je zagorjelo... bila je uvjerena da je potpuno zakazala i pomirila se s ispadanjem. 

Dečki su prošli dalje

Andrija se bojao da će mu tijesto pući i da će nadjev ispasti van. Šime mu je pri ocjenjivanju zamjerio što nije izmiksao luk pa se osjetio pod zubima. 

- S ovim si u mojim očima uspio izbrisati barem 50 posto jučerašnjeg jela koje je bilo strašno - pohvalio je Mate Andriju. 

Na Hrvojevo jelo Šime nije imao zamjerki. Jako mu se svidjelo kako je skuhao jelo. Dino mu je rekao da ga živcira što jedan dan kuha jako dobro, a drugi jako loše. Pohvalio je njegovo današnje kuhanje, a isto je napravio i Mate. 

Martina je ispala

- Okruglice nisi radila u dubokom ulju, ali čak imaju nekakav okus. Lisnato ti se raspalo i previše se osjeti ulje, polpeta ti nije hrskava, šalša nema ono nešto posebno... da ne idem dalje - kritizirao je Šime Martinino jelo. Isto je napravio i Dino. 

- Šteta što sebe ne znaš organizirati kao što znaš druge. Uz nervozu, nedostatak organizacije je presudio što si ovako loše skuhala. Stres te dotukao - rekao je Martini Mate. 

Radovan joj je rekao da ne odustaje iako je ispala i da ne dozvoli ljutnji da upravlja njenim životom. 



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...