Obavijesti

Show

Komentari 143

Ivan Čvrljak BB Marijani: Moju kćer nećeš odvesti u Beograd

Ivan Čvrljak BB Marijani: Moju kćer nećeš odvesti u Beograd
7

Marijanin bivši suprug Ivan Čvrljak ne želi da njihova malena kćer Korina upozna njezinog ljubavnika Nemeša. Pristao je da živi s njom jer misli da je dobra majka

VIDEO

Marijana je jako oprezna i zato svoju kćer Korinu (2) još nije upoznala s ljubavnikom Nikolom Nemeševićem (22). Čeka da i formalno bude rastavljena žena, rekao je blizak prijatelj ovogodišnje pobjednice Big Brothera'.

Tijekom showa s Nemešom je planirala zajednički život u Beogradu. Marijana mu je stalno pričala o kćeri Korini, a on joj je tad nježno govorio kako se već osjeća kao njezin otac. Obećao joj je da će se nakon izlaska iz BB kuće brinuti o njima. No Marijana je zasad odustala od plana da Korinu odvede u Srbiju. S time se, kako doznajemo, ne bi složio prevareni suprug Ivan Čvrljak (32). Marijana je nedavno rekla i da traži stan u Zagrebu.

- Ivan je pristao da kći živi s Marijanom jer je dobra majka, ali tko bi dopustio da mu dijete supruga odvede u drugu državu. On to neće dopustiti - ističe prijatelj.

Marijanin otac Ivo, doznajemo, istog je mišljenja.

- Korina je ovdje okružena ljubavlju. Obožava djeda Ivu, kao i Ivanove roditelje te bi joj nedostajala obitelj - kaže Marijanin prijatelj.

Iako malena ne živi s ocem, on i dalje plaća vrtić u Šibeniku. Marijanine prijateljice kažu da s njima ne razgovara o životu s Nemešom, a Korina je premala pa ni ne razumije da joj roditelji nisu zajedno.

Pobjednica 'Big Brothera' ovih je dana otputovala Nemešu u Beogradu, a Korinu ostavila Ivanu. Nemeš je sve komentirao riječima: 'Na pecanju sam'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu