Obavijesti

Show

Komentari 33

Ivona i Kristina su već prvi dan upoznale igrače AC Milana

Ivona i Kristina su već prvi dan upoznale igrače AC Milana
18

Talijansko skijalište Kronplatz je od 26.1. do 2.2., domaćin Kristine i Ivone koje će u organizaciji 24sata i nove Opel Mokke uživati u sedmodnevnom skijanju!

VIDEO

Dragi naši čitatelji, Ivona i ja vam se napokon javljamo iz hladnog Kronplatza. Tu smo tek dva dana, ali se možemo pohvaliti bogatim sadržajem koji je već iza nas. Naša avantura počela je u subotu preuzimanjem poklona od Intersporta, gdje smo dobile divne skije i hvala im na tome. Čekajući sređivanje skija, razbudile smo se jutarnjom kavicom nakon čega je uslijedio poziv iz Opela. Preuzele smo novu Opel Mokku (sa samo 500 prijeđenih kilometara) i pune elana krenule smo iz Zagreba prema Kronplatzu. Naše prvo zaustavljanje bilo je na granici sa Slovenijom gdje nas je dočekala mala gužva koju smo bez problema strpljivo preživjele uz dobru glazbu krojeći planove za naše sedmodnevno druženje.

Kupivši vinjetu, opušteno smo prošle kroz Sloveniju što sam uglavnom prespavala zahvaljujući visokoj udobnosti koju nam je pružala Mokka od samog starta. Naša sljedeća postaja je bila austrijski Gasthaus Joseph's Villach gdje smo utažile glad i malo se odmorile od vožnje. Nakon par sati stigle smo u Brunico, gdje smo se malo počele gubiti, no ubrzo nas je navigacija u Mokki vratila na pravi put i uputila prema hotelu Olympia koji je pravi melem za oči. Vidjevši hotel, nestrpljivo smo krenule po stvari da obavimo check-in te da se upoznamo sa svim što nam nudi hotel i Brunico. Iako smo bile umorne od putovanja to nas nije spriječilo da krenemo u istraživanje. Sjele smo u Mokku i pažljivo krenule lokalnim cestama. U potrazi za zabavom, prvo smo se zaputile do stare jezgre mjesta koja se nalazi vrlo blizu našeg hotela.

Nažalost, tamo nas je doslovno dočekao grad duhova, no zahvaljujući našoj snalažljivosti ulovile smo dvoje Hrvata koji su nas uputili prema podnožju ski staze koja se nalazi stotinjak metara od hotela Olympia. Ondje su nas odmah primamila raskošna svjetla after ski partyja. Pošto smo bile umorne od puta i uzbuđenja koje nas je pratilo tijekom cijelog dana, samo smo provirile u unutrašnjost kluba kako bi osjetile uzavrelu atmosferu Kronplatza. Pune doživljaja uputile smo se prema hotelu i otišle spavati kako bi se odmorile za idući dan.

Drugo jutro nas je cijeli dan pratilo sunce koje nam je dodatno napunilo baterije. Upoznale smo se detaljno s Brunicom i okolicom. Mokku smo testirale i na snijegu te vam sa sigurnošću možemo potvrditi da je idealan automobil za brdovite snježne ceste. Pri povratku u hotel dočekala nas je gužva na recepciji. Mladi nogometaši okupirali su predvorje što smo odmah iskoristile i krenule u upoznavanje. Iako su bili sramežljivi, uspjele smo iz njih izvući da dolaze iz AC Milana te da će se zadržati nekoliko dana. Zadovoljne uspjesima, završile smo dan uz stolni tenis.

Lijep pozdrav od Ivone i Kristine iz Kronplatza do sljedećeg javljanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin