• Članak
  • Komentari 15
  • Share
  • Tweet

J. Veljača kršila ugovor pa dobila otkaz od R. Majetića

Jelena je preuzimala druge poslove, istupala u javnosti vezano uz AVA-u i zanemarivala svoje obveze oko pisanja scenarija za 'Zakon ljubavi'

Ponedjeljak, 03. 11. 2008. u 09:23    Piše: Ružica Matić
J. Veljača kršila ugovor pa dobila otkaz od R. Majetića G. Jakuš Roman više nije bio zadovoljan Jeleninim radom
S Jelenom Veljačom smo prekinuli suradnju na scenariju za 'Zakon ljubavi' prije mjesec dana. Do toga je došlo zbog njezina neispunjavanja ugovorenih obveza, odnosno kršenja ugovora. Je li to prouzročeno njenim drugim angažmanima ili nečim trećim, ne znam niti bih nagađao, izjavio je Roman Majetić. Veljača je u AVA-i navodno zarađivala oko 50.000 kuna na mjesec. Prema nekim izvorima iz njegove tvrtke AVA, Roman je Jeleni još od prekida ljubavne veze zamjerao, ali i tolerirao, razne sitne pogreške u poslu i česte medijske istupe. Prekipjelo mu je kad je, osim pisanja kolumne za jedan list, snimila i spot s Borisom Novkovićem te pristala biti konzultantica za scenarij serije “Hitna 94” Nove TV. No o poslovnom razlazu Jelene i Majetića se počelo šuškati još ljetos, čim su krenule glasine o prekidu partnerstva Majetića i Huljića. Veljača je navodno stala na Huljićevu stranu. Majetićevu izjavu da je dobila otkaz nije htjela komentirati. Scenarij za “Zakon ljubavi”, koju su Majetić i Veljača zajedno osmislili, sad s Natašom Antulov piše Nataša Drakulić, a Jelena ističe da je ponosna što je dio projekta “Hitna 94”.  
- Seriju radi niz autora i ne bih htjela da se moje ime posebno ističe - dodala je Jelena. Epizode na kojima radi gledat ćemo sljedeće godine.

Tagovi: jelena veljača, roman majetić, otkaz, ava, scenarij, ugovor, zakon ljubavi

Izdvojeni komentari 15 komentara Pogledaj sve komentare
03.11.2008., 11:06

sagitariuszg: majetiću, konačno ti se vratio vid i sluh.Aleluja

03.11.2008., 12:41

MajaOS: Prvo ju je skinuo s ku..., a sad fino i sa scenarija! NOGAAAA!

03.11.2008., 10:41

Imteone001: u najgorem slucaju moze nastaviti duvati, za nju posla uvijek ima :)

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar