• Članak
  • Komentari 75
  • Share 11
  • Tweet

'Ja sam Igor Tuđman, iz loze predsjednika, nova zvijezda'

Igor i njegova cura Nataša žele biti slavni. Na scenu se planiraju probiti turbofolkom. Nataši je važno što se Igor preziva Tuđman, no on kaže da mu prezime ne pomaže

Ponedjeljak, 12. 3. 2012. u 10:44    Piše: Ivana Habijan

Pokojni Franjo Tuđman bio je stric ocu Igora Tuđmana, a Igor se sada pokušava probiti na estradi. Za Red Carpet je rekao kako se on, kao i svi muškarci iz obitelji Tuđman, vuče po medijima i, najbitnije od svega, svi su 'nešto'. 

- Ja sam Igor Tuđman, iz predsjednikove loze, nova pjevačka zvijezda - rekao je o sebi Igor.

Sjeća se da mu je pokojni Franjo savjetovao da se ne drogira 'i tak'. U Banske dvore Igor je, kaže, 'doletavao' kad mu je bilo dosadno da vidi medije koji su tamo bili. Odlasci na policiju 'frajeru' Igoru nisu strani pa ga tako ni pitanja o drogi i problemima s optužbama za podvođenje nisu omela. 

- Danas žene mogu reći bilo što na policiji ili sudu. Tako je svejedno što muška strana ima za reći - rekao je Igor objašnjavajući optužbe za podvođenje i svađu s bivšom curom koju je navodno pretukao. 

Turbofolkom do zvijezda

Igor u Beogradu snima album na kojem surađuje s djevojkom Natašom Ivkošić. U vezi su tek dva mjeseca, no Igor si je već tetovirao Natašino ime i ona njegovo. Zajedno se planiraju probiti na glazbenoj sceni i postati zvijezde. Put do uspjeha vide u turbofolku. 

- Oboje pjevamo, ali mislim, slutim i uvjerena sam da Igor pjeva bolje od mene - kaže 25-godišnja Nataša, majka dvoje djece.

S ostatkom obitelji Tuđman Igor, kaže, od rata nema baš neke odnose. S ocem, liječnikom, ima 'medicinske odnose' što znači da ga može nazvati ako ga zanima nešto u vezi medicine. Prezime mu danas baš i ne pomaže, no Nataša smatra da je jako dobro i važno što se Igor preziva Tuđman.

Tagovi: tufbofolk, slava, prezime, nataša ivkošić, igor tuđman

Izdvojeni komentari 75 komentara Pogledaj sve komentare
12.03.2012., 11:42

DeteKreten: stvarno bi trebalo ukinut Red Carpet i ostale emisije tog tipa,pa da kurve,pedere i mentalno zaostale ljude ne gledamo na televiziji.

12.03.2012., 10:57

FriedrichNitche: O njegovom intelektualnom kapacitetu i mentalnom sklopu sve govori rečenica : U vezi je tek dva mjeseca i VEĆ si je tetovirao njezino ime. Ajme budale, ili jadnika, neznam šta je od to dvoje..Vjerojatno oboje..

12.03.2012., 11:25

DeteKreten: Ovaj kreten je isao samnom u osnovnu skolu i taj debil osim prezimena nema nista sa prvim predsjednikom.Kad ga je profesorica pitala sta mu je predsjednik on je rekao nista i to je bila istina.Sjecam se da ga je stara fizicki zlostavljala i vjerojatno je od previse udaraca po glavi postao takav kreten.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar