Obavijesti

Show

Komentari 38

Jedina pogreška: Čim je odbila bevandu, znali su da nije Grdi

Jedina pogreška: Čim je odbila bevandu, znali su da nije Grdi
1

PRONAĐI RAZLIKU Mladen Grdović je priznao kako je plakao gledajući kako ga kći njegova prijatelja Hrvoja Hegedušića imitira. Našalio se da će joj prepustiti svoje dogovorene koncerte

VIDEO

Njezini pokreti, pjevanje, odjeća... Ma sve me na Hani oduševilo. Gledao sam njezin nastup s mojom ženom Brankicom, bratom i nevistom te nisam mogao zaustaviti suze od smijeha dok me oponašala, rekao nam je Mladen Grdović (58).

Pjevač se našalio da će prepustiti dogovorene koncerte kćeri svojeg prijatelja, glazbenika Hrvoja Hegedušića (80). Glumica Hana Hegedušić (40) oduševila je zadarskog pjevača nastupom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Pjevala je njegov hit 'Bolje živim nego ministar', a za potrebe showa nosila je umjetne zube, oćelavila je, a lice i vrat 'nadoštukali' su joj maskom kako bi što uvjerljivije nastupila kao Grdović. On ju je, prisjeća se pjevač, upoznao još kao djevojčicu. Hanu je otac često vodio na sastanke s Mladenom dok su dvojica glazbenika intenzivno surađivala.

- Hana je bila zabavno i dobro dijete. Često bismo je zabavljali na našim sastancima. Valjda se prisjetila nekih detalja iz djetinjstva, pa me zato tako dobro ‘skinula’ - rekao je pjevač.

Tko je pravi kralj zabave: Nakon Hanina nastupa u showu, Grdović joj je predao svoju titulu ‘kralja zabave’

Grdović proteklih osam mjeseci snima novi album i nastupa u Hrvatskoj. Umorio se, kaže, od ljetne turneje pa bi mu dobro došla zamjena na pozornici, a tu ideju podijelio je i s njezinim ocem, kojega je zvao odmah poslije nastupa.

- Hana je dokazala da itekako može uskakati kao zamjena na koncertima. Dobro bi mi došao odmor, a njoj toliko to dobro ide, pa vjerujem da bi joj publika pljeskala više nego meni - kaže Grdović.

Pohvalio se da je odradio 32 koncerta u dva mjeseca, a već je dogovorio i australsku turneju početkom iduće godine. Hvali se da se po četiri puta vraća na bis i pjeva sve do jutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin