Obavijesti

Show

Komentari 6

Jocelyn Wildenstein sudili za napad, a ona je tapirala kosu

Jocelyn Wildenstein sudili za napad, a ona je tapirala kosu
1

OPASNA MACA Bogatašica Jocelyn Wildenstein svojeg je dečka izgrebala škarama pa se on sakrio u ormar. Žena-mačka u sudnici se uljepšavala uoči čitanja optužnice

VIDEO

Nakon žestoke svađe Jocelyn Wildenstein (76) naganjala je svog odabranika Lloyda Kleina (49) po zajedničkom stanu u Trumpovu tornju u New Yorku, pa ga je izgrebala škarama.

Bogatašicu, koja je spiskala više od 20 milijuna kuna na plastične operacije, naljutio je njezin dečko koji je tipkao na svojem računalu umjesto da je, kako ga je navodno zamolila, pozornost posvetio njoj.

Ljubavni par žestoko se posvađao, nakon čega je Jocelyn zgrabila svijeću i vrućim voskom zalila Kleina. Potom je uzela škare i napala ga. Hladnim oružjem mu je izgrebala lice, zbog čega se on zaključao u ormar i ondje čekao policiju. Prije početka suđenja par se nakratko susreo, a Klein je rekao prijateljima da je ovim sukobom njihova veza završena.

Žena-mačka, kako tepaju Wildensteinovoj na račun brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula, u sudnici je izvadila mobitel. Koristila ga je umjesto zrcala i desetak minuta popravljala frizuru.

Bogatašica je kanadskog dizajnera upoznala krajem 2002., a već godinu kasnije su prohodali. S Alecom Wildensteinom bila je u braku do 1999.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin