Obavijesti

Show

Komentari 197

Kalkulira: Ava ponudila Željku da sad njih dvoje 'odu do kraja'

Kalkulira: Ava ponudila Željku da sad njih dvoje 'odu do kraja'
9

Sad kad je vidjela da ne može s Urošem, sad je došla meni i rekla mi 'Hajde, idemo ti i ja do kraja', rekao je Željko i dodao da i Uroš kalkulira i da je muška sponzoruša

VIDEO

Nakon burnih svađa i psovki kojih se naslušala od Uroša, Ava Karabatić zaključila je da neće odustati od showa samo zato što je netko želi isprovocirati. 

- Ne zvala se ja Ava Karabatić ako ću odustati zbog nekog tamo! Nema šanse - rekla je Ava te odlučila da je ni provokacije Maje Nikolić neće obeshrabriti. 

Na zabavi koju je stanarima organizirao Veliki brat, svi su dosta popili. Ava je zabavljala sve oko sebe svojim plesom. Dizala je haljinu i izvijala se dok je plesala s Bobanom. Maja ju je cijelo večer htjela učiniti ljubomornom pa se motala oko Uroša. 

- Ja ništa ne volim dijeliti i Uroš nije moj tip. Ali, što će ti sad kad su već moji dodiri na njemu - rekla je Ava Maji i poljubila je u usta. 

Nakon toga Ava je dala sve od sebe da upropasti Majinu izvedbu pjesme 'I will always love you'  Whitney Houston. Dok je folkerica Maja htjela pokazati kako zna divno pjevati, Ava je pjevala uglas s njom i kvarila joj izvedbu.

Ukućani ne vole Maju, ignorirat će je

Ukućani su kasnije napali Maju, nazvali je spletkarošicom koja bezveze blati Avu, koju ni ne poznaje, i samo ih sve želi zavaditi svojim pričama i lažima. Aneta joj je rekla da bi trebala s Avom usporedno pisati test inteligencije pa da se vidi koja je pametnija kad već stalno priča da je Ava glupa. 

Uroš je u kombiju ljubio Avu i molio je da mu oprosti nakon što joj je rekao da je glupača, budala, opsovao joj mater... Maja se za to vrijeme svađala s ostalim ukućanima. 

'Ava kalkulira, isto kao i Uroš'

Željko, koji je Avi rekao da se Uroš hvali da se poseksao s njom i time je pravi glupom, Aneti je u bazenu rekao da mu se nakon svega čini da Ava zapravo kalkulira. 

- Sad kad je vidjela da ne može s Urošem, sad je došla meni i rekla mi 'Hajde, idemo ti i ja do kraja' - rekao je Željko te dodao da vidi i da Uroš kalkulira i priklanja se kojoj god ženi stigne kao neka muška sponzoruša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...