Obavijesti

Show

Komentari 36

Kalmetina mama o Grdovićevu udesu: Zidiću srećom nije ništa

Kalmetina mama o Grdovićevu udesu: Zidiću srećom nije ništa
1

‘POSJETIO' SUSJEDA Pjevač je Jaguarom udario u zid kuće prijatelja Božidara Kalmete u Zadru. Susjedi su čuli buku i pozvali su policiju, a Grdović sad tvrdi da on nije vozio

VIDEO

Mladen je dobar, ali bit će da je malo popio pa je lupio u zid. Nisam ništa čula jer sam spavala. Bilo je to oko ponoći. Dosta se udario. Nisam ga vidjela nakon toga, osim na televiziji, kaže Anka Kalmeta (84), majka Božidara Kalmete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Mladen Grdović (58) udario je u zid njene kuće u Zadru kad je prošli tjedan, u noći na četvrtak s 3,6 promila alkohola u krvi slupao svog Jaguara. Anka Kalmeta kaže da su susjedi zvali Hitnu pomoć i policiju, a njenom zidu, ističe, 'srećom, nije ništa'.

- Kao da Mladen uopće nije udario u njega. Valjda je čvrst. Gledam zid, isti je kao što je bio. Mi rano legnemo, pa nismo ništa čuli - kaže mama Kalmeta.

Mjesto nesreće: Zadarski pjevač se s 3,6 promila alkohola u krvi zabio u zid Kalmetine kuće. 

Kalmeta mu svirao klavijature

Grdović i gradonačelnik Zadra godinama su prijatelji i susjedi. Zajedno su odrasli. Grdovićeva kuća u Arbanasima, gdje živi sa suprugom Brankicom (47), nalazi se stotinjak metara dalje od Kalmetine. Njih dvojica zajedno su pjevali i u bendu. Grdović je s deset godina osnovao prvu grupu. Svirao je gitaru, a za klavijaturista je odabrao šest mjeseci starijeg prijatelja Kalmetu.

- Bili smo klinci i često smo svirali zajedno. Danas ne žalim što sam se odrekao glazbe i posvetio politici - rekao je Kalmeta.Vježbali su i organizirali probe u Mladenovoj kuhinji, a nekad bi im i Kalmetin djed ustupio svoju konobu. Tad su voljeli žešći zvuk, pa su uglavnom slušali rock.

- Naš disko bio je napušteni talijanski bunker, gdje smo slušali žestoku glazbu, a zvali smo se Zara bend - rekao je Grdović. 

Grdovićeva i Kalmetina majka (fotografija desno) su prijateljice i susjede

Grdović se odmara kod kuće

Mladen je u ovoj zadnjoj nesreći lakše ozlijeđen. Policija mu je izmjerila 2,4 promila, no u bolnici su mu izmjerili 3,6 promila alkohola u krvi, a sanirali su mu i ranu na glavi. Za Novu godinu Grdović se oporavio pa je s flasterom na glavi i s kapom Djeda Mraza nastupao u Poreču pred, ističe, 30.000 ljudi.

- Nikakvog udaranja u zid nije bilo. Nisam ni vozio, a to ću i dokazati - rekao nam je jučer iznervirani zadarski pjevač. Njegov menadžer Ljubo Šeperić kaže da je Mladen dobro i da se kod kuće odmara te da se priprema za turneju po Australiji, na koju kreće sljedećeg mjeseca. 

U kući pored Mladenove živi i njegova majka Veronika (85), koja se voli družiti s Kalmetinom majkom. S Ankom je prije osam godina Veronika Grdović bila u restoranu u Zadru na druženju umirovljenika. Tad ih je posluživao Božidar Kalmeta, a pjevao im je Mladen.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...