Obavijesti

Show

Komentari 14

Kandidati će se u novoj fazi predstaviti u 'Kući sudaca'

Kandidati će se u novoj fazi predstaviti u 'Kući sudaca'
4

U ovoj fazi natjecanja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste, Ninu Badrić i Mirka Vukomanovića, koji će im pomoći pri ocjenjivanju svojih kandidata

VIDEO

U novoj epizodi 'X Factora' gledat ćemo prvi dio uzbudljive faze natjecanja 'Kuće sudaca' u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima u kućnoj atmosferi.

Mentori Massimo Savić i Željko Joksimović naći će se u najtežoj ulozi do sada. U ovoj fazi natjecanja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocjenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri natjecatelja iz svake grupe odlaze u sljedeću fazu. Kako saznajemo,  Massimo Savić je pozvao svoju kolegicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu 'X Factora' i suvlasniku produkcije koja realizira show, Mirku Vukomanoviću.

Popularna pjevačica, Massimov gost u ovo nedjeljnoj emisiji, Nina Badrić otkrila je kako je bilo na snimanju.

- Imala sam čast upoznati neke izuzetno talentirane mlade ljude za koje sam uvjerena da će svojim predstavljanjem zadiviti i mnoge gledatelje. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talent je samo 50 posto, a za svoje mjesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U X Factoru nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a najviše karizma što će u završnici natjecanja samo jednoga od njih dovesti do pobjede - otkrila je Nina.

U dvije epizode koliko traje ova faza natjecanja gledatelji imaju priliku zavirti u luksuzne kuće u kojima će mentori nakon što čuju svoje kandidate ponovno, odlučiti tko se zaslužuje naći  u najzahtjevnijoj fazi natjecanja, emisijama uživo. Zadatak nije nimalo lak: samo po tri kandidata iz svake grupe idu u sljedeću fazu natjecanja, a odabranih 12 kandidata odlazi u emisije uživo. No, bit će tu i još poneko iznenađenje.

Kako su se Massimo i Željko zajedno sa svojim gostima snašli u ocjenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, tko je plakao zbog tuge, a tko od sreće, saznat ćemo u nedjelju od 20 sati na RTL Televiziji.  

Podsjetimo, Željkova grupa su djevojke, a Massimo ocjenjuje one starije od 27 godina.

U Massimovoj grupi su: Danijela Večerinović (Velika Gorica), Ameć Ćurić (Sarajevo), Srđan Lazić (Valjevo), Almir Ismaili (Skopje), Nikola Marjanović (Zagreb) i Jelena Đurić (Beograd).

Dok su u Željkovoj postavi: Antonia Dora Pleško (Split), Katarina Simić (Mladenovac), Iva Ćurić (Đakovo), Marija Belada (Podgorica), Magdalena Bogić (Jajce) i Tijana Vlajković (Beograd).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin