Obavijesti

Show

Komentari 14

Kim je zbog pornića plakala, a smirila se tek na spomen novca

Kim je zbog pornića  plakala, a smirila se tek na spomen novca
1

Snimka je nastala 2003. godine kada su Kim I Ray bili na odmoru u Meksiku gdje su proslavili njezin 23. rođendan, a ista je svjetlo dana ugledala četiri godine kasnije

VIDEO

Legendarni pornić Kim Kardashian (36) svjetlo dana ugledao je prije točno deset godina, a ostalo je povijest. Tim povodom Page Six je razgovarao s nekima od ključnih 'igrača' spomenute afere koji su otkrili da je reality zvijezda za pornić, koji je snimila s tadašnjim dečkom Ray J-em, saznala kad je bila u Australiji s tada najboljom prijateljicom Paris Hilton (36).

Snimka je nastala 2003. godine kada su Kim I Ray bili na odmoru u Meksiku gdje su proslavili njezin 23. rođendan, a ista je svjetlo dana ugledala četiri godine kasnije.

Upućeni kažu da je Kardashianka tada bila jedna mlada žena koja je svim silama željela postati poznata pa je čak pokušala fingirati vezu s Nickom Lacheyjem, koji je u to vrijeme prekinuo s pjevačicom Jessicom Simpson.

Bivši urednik In Touch Weeklyja, Kevin Dickson rekao je da im je Kim u to vrijeme stalno 'servirala' priče jer je željela biti prisutna u medijima. Ipak, počeli su pisati o njoj tek kada se pojavila u Parisinu reality showu 'The Simple Life'.

- Željeli smo da se poseksa s Lacheyjem i postane njegova djevojka - rekao je i dodao kako su bili na večeri te da ih je trebao snimiti njihov paparazzo, ali on je dojavio ostalima pa je nastao pravi kaos.

S druge strane, Kimin odvjetnik Marty Singer tvrdi da ona nije bila u dosluhu s fotografima  te da nije lagala o postojanju pornića.

Nakon što je izašla priča o seksi filmu, Dickenson je pokušao kontaktirati Kim, ali uspio je doći samo do Paris. Dok je s njom pričao, čuo je Kardashianku kako plaće u pozadini i tvrdi da 'to nije ona'. Ipak, na kraju je odustala od pokušaja da spriječi objavljivanje filma te se nagodila s Vividom.

- Ona je nama na kraju prodala snimku tako da smio ju bez problema mogli distribuirati - rekao je osnivač Vivida, Steven Hirsch.

U to vrijeme mediji su pisali da je Kim za pornić dobila 5 milijuna dolara. Vivid to nikada nije demantirao, a njezin odvjetnik tvrdio je da je cifra 'prenapuhana'.

- Kada se počelo pričati o novcu, Kim se odjednom smirila - dodao je Dickenson.

Pornić je objavljen 21. ožujka 2007, i to je bio početak priče o najpoznatijoj reality zvijezdi na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin