Obavijesti

Show

Komentari 92

Kruna nove ljubavi: Tia Jurčić i Mario Mamić već čekaju bebu?

Kruna nove ljubavi: Tia Jurčić i Mario Mamić već čekaju bebu?
1

Glumac Lujo Kunčević nakon prekida ljubi Miss Universe, a Tatjana Jurić zgodnog biznismena. Mario Mamić nakon raspada braka s Monikom Kravić ljubav je našao s Tijom Jurčić

VIDEO

Neću ni potvrditi ni demantirati trudnoću, rekla nam je event menadžerica Tia Jurčić (31).

Pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića u vezi je s Marijem Mamićem (33). Par je Badnjak proveo zajedno, šetali su zagrebačkom špicom, popili su kavu, a zatim otišli na ručak. U šetnji su djelovali prisno i zaljubljeno. Novog odabranika svoje pokćerke komentirao je i Ljubo.

- On je korektan, ima dobru zdravu krv i zdrav pogled na život - rekao je nedavno Jurčić. Tia i Mario upoznali su se ovog ljeta na Pagu gdje obitelj Mamić ima vilu. Nakon što se Mario iselio iz stana na zagrebačkom Tuškancu u kojem je živio s Monikom Mamić (34) i njihovo dvoje djece, počeo je živjeti s Tijom.

Ona i nogometni menadžer, sin Zdravka Mamića, kako doznajemo, čekuju bebu. Monika više ne nosi vjenčani prsten, no o bračnom krahu nakon osam godina ljubavi ne želi govoriti. Tia iz braka s košarkašem iz Teksasa Chrisom Warrenom (35) ima sina Domenica (5). Par se rastao početkom 2016. nakon pet godina braka.

Ljubavnu sreću nakon prekida pronašla je i zvijezda serije “Zlatni dvori”. Glumac Lujo Kunčević (25) s manekenkom Sarom Marijom Knežević (20) prekinuo je nakon dva mjeseca veze, ali ostali su dobri prijatelji.

Njegova nova odabranica je bivša Miss Universe Ivana Mišura (27). On je kod nje prvo primijetio plave oči, koje su ga odmah osvojile, a Ivanu je glumac očarao duhovitošću. Pozvao ju je na kavu, na kojoj su proveli nekoliko sati pričajući, i nakon toga su se zaljubilii. Božić su proveli sa svojim obiteljima, a Novu godinu planiraju provesti skupa. Njihova ljubavna priča traje nešto više od mjesec dana.

Sreću u ljubavi ove godine pronašla je i Tatjana Jurić (34). Voditeljica je u vezi s dvije godine mlađim poduzetnikom Ivanom Zubakom, predsjednikom Uprave ORYX Grupe. Da su zajedno otkrilo se u kolovozu, a prošli mjesec Tatjana je na svojoj društvenoj mreži objavila fotografiju s Ivanom i nećakinjama na klizalištu na zagrebačkoj Šalati te napisala: “Familija na ledu”.

Prije Ivana bila je zaručena za yachtmastera Mirjana Vlahovića, no ta je veza pukla krajem prošle godine zbog udaljenosti.

Zagorski Casanova Alojz Kanceljak (31) i njegova djevojka, nezaposlena kuharica Monika Peček (19) na zajednički život su se odlučili jer je tako “isplativije”.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:12

- Živimo zajedno jer smo puno novca trošili na putovanja. Bolje da smo tu. Ili kod nje, meni je svejedno. Samo da se smanje troškovi- rekao je Alojz RTL-u. On živi u Glogovcu kraj Tuhlja, a Monika je iz Budinščine.

Svaki dan je zbog ljubavi prevaljivao stotinjak kilometara. Jurio je svojoj Moniki nakon posla u večernjim satima. Osvojila ga je jer je bila otvorena. Nije joj bilo drago što je u showu “Ljubav na selu” mijenjao djevojke.

- Nije mi se svidjelo što je ‘skakao’ s jedne na drugu. Ali to je prošlost, pa nećemo po tome kopati - rekla je Monika, koju su odlično prihvatili Alojzovi roditelji Štefica (52) i Joža (57).

Roditelji se nadaju i prinovi. Lojzek, kako ga zovu u Zagorju, rekao je da je Monika cura iz grada koja se vrlo brzo priviknula na život na selu. Odmah je znala kako pomusti kravu, kojih se Alojz panično boji, a učila ju je njegova majka.

Baš kao i Lojzek, i Ante Gotovac (47) odmah se zaljubio nakon što je izašao iz reality showa. Gotovca su s 12 godina mlađom Jelenom Miljuš upoznali zajednički prijatelji u Beogradu. Odmah je planula ljubav, a vjenčali su se već nakon nekoliko mjeseci veze.

Svadba je bila u Srbiji, gdje par živi nakon što se Gotovac preselio u Beograd. Jelena ima diplomu Ekonomskog fakulteta i poslovne škole za međunarodni marketing, a stručnjakinja je za odnose s javnošću. Anti je to treći brak. Devedesetih se oženio s Ines Ušić i s njom ima dvije odrasle kćeri.

Od Simone Šajn (32) rastao se prije šest godina. S njom ima kćer Gabrijelu (10). Simona, koja se također ove godine udala, čeka bebu sa suprugom, Stanislavom Mijokovićem (50). Žive u Linzu i oboje su produhovljeni. Stanislav je nekoć bio ministrant, a Simona je Boga spoznala prije pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija