Obavijesti

Show

Komentari 39

Latino zavodnik: Enrique traži tri Mercedesa te votku i rakiju

Latino zavodnik: Enrique traži tri Mercedesa te votku i rakiju
1

Pjevač zahtijeva votku i domaću rakiju te je tražio tri Mercedesa kako bi zavarao vatrene obožavateljice na putu s Plesa prema Areni te nakon koncerta, prema hotelu Esplanadi

VIDEO

Španjolska zvijezda u Zagreb će doletjeti iz Beča privatnim avionom. Enrique Iglesias (40) odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Esplanade, čija je cijena 14.250 kuna po noćenju.

Apartman ima 120 kvadrata, a na raspolaganju su mu jacuzzi i sauna. Na koncert u Arenu ide direktno s Plesa. Pjevač je tražio tri Mercedesa kako bi zavarao vatrene obožavateljice. U Zagrebu će proslaviti 41. rođendan. Zato mu Dolcela priprema tortu od 500 kila visoku dva metra.

Iglesias je vegetarijanac pa je u backstageu tražio puno voća i povrća. Tražio je i đumbir s limunom i medom koji će sam pripremiti pa mu organizatori moraju osigurati nož i cjedilo. Pjevač zahtijeva votku i domaću rakiju. U Zagrebu nastupa na turneji kojom promovira novi, deseti album “Sex And Love”.

Nakon Zagreba ide za Beograd, gdje 10. svibnja ima koncert. Enrique je od 2001. godine u vezi s atraktivnom bivšom ruskom tenisačicom Annom Kournikovom (34). Par je nakratko prekinuo prije tri godine, no vrlo brzo su se pomirili. Još se ne zna hoće li u Zagreb i ona sletjeti jer pevač još nije dostavio popis ljudi koji će doći s njim.

Enrique je nedavno nastupao u Moskvi na ekstravagantnom vjenčanju sina ruskog tajkuna. Raskošna svadba stajala je više od šest milijardi kuna, a pjevačev honorar ostao je tajna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin