Obavijesti

Show

Komentari 7

Legendarna Grace Jones prvi put će nastupiti u Hrvatskoj

Legendarna Grace Jones prvi put će nastupiti u Hrvatskoj
1

Jamajčanka šokira na sceni posljednjih 40 godina izgledom, ekscentričnim modnim kombinacijama i eksperimentalnom glazbom. U kolovozu će prvi put nastupati u Hrvatskoj

VIDEO

Grace Jones (68) trebala je 2013. godine imati koncert na istoj lokaciji, no pulsko Povjerenstvo za programe u Areni odbilo je taj koncert i prednost dalo festivalu elektroničke glazbe Outlook, što je izazvalo bijes Puljana.

Na otvaranju elektroničkog festivala Dimensions u pulskoj Areni Grace će nastupiti 30. kolovoza. No ove godine prijepora nema. Za njezin će nastup oni najbrži trebati izdvojiti 240 kuna, a kako će se koncert približavati, cijena će rasti.

Grace Jones karijeru je započela 1977. u New Yorku kao manekenka.

U tom je gradu živjela od desete godine, kad se s obitelji preselila s rodne Jamajke. Ubrzo je krenula i u glazbenu karijeru. Dosad je objavila deset studijskih albuma, a posljednji je bio 2008. godine hvaljeni “Hurricane”. Njezini najpoznatiji hitovi su “I’ve Seen That Face Before”, “Slave To The Rhythm”, a glumila je i u filmovima “Conan Razarač” te u Jamesu Bondu “Pogled na ubojstvo” 1985.

Screenshot YouTube

Od početaka je voljela šokirati svojim nastupima. Na jednom od prvih koncerata na scenu je dovela tigra u kavezu, oko kojega je plesala i pjevala. Nakon toga je tigar nestao, a u kavezu se pojavila Grace, sa sirovim mesom u zubima.

Želju za kontroverzom nije izgubila ni danas. Prije dvije godine na njujorški festival došla je oslikana bijelom bojom s tradicionalnim afričkim nakitom - samo s korzetom i s golim grudima.

Grace je nedavno rekla da će, ako Donald Trump (70) pobijedi, promijeniti državljanstvo.

- Razgovarala sam s Trumpom. U očima sam mu vidjela da je on zaista jako loš čovjek - rekla je Jones. Iz braka s fotografom Jeanom Paulom Goudom (77) ima sina Paula (37), a prije pet godina postala je baka. Mnogi prijatelji je zafrkavaju da su djeca u školi sigurno sretna kad vide Grace da dolazi po unuku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu