Obavijesti

Show

Komentari 75

'Lijepo je kad je žena lijepa, ne treba cickama osvajati mase'

'Lijepo je kad je žena lijepa, ne treba cickama osvajati mase'
1

Može me osvojiti duhovit muškarac. Netko tko je odan, tko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja, otkrila je Nina kakvi je muškarci privlače

VIDEO

Novu pjesmu objavila sam na sestrin rođendan, rekla je Nina Badrić promovirajući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, novi singl 'Dani i godine'. Pjesma je produkt suradnje Predraga Martinjaka Peggyja i Nine, koji su zajedno u studiju radili na potpuno drugačijoj pjesmi, ali ih je jedno neobavezno druženje odvelo u posve drugačijem smjeru.

- S ovom pjesmom imam onaj osjećaj koji sam imala i kad je nastalo Čarobno jutro. Svaka pjesma koju sam napisala nosi u sebi dio mene. Najljepši kompliment dao mi je jedan moj obožavatelj koji mi je rekao da sam ja gospodarica emocija, i da se sa mnom smije i plače - rekla je Nina pa odgovorila slušateljici na pitanje kako je zadovoljna trenutačnim stanjem na domaćoj sceni.

Facebook

- Nisam zadovoljna, ali tko sam ja da sudim. Mislim da se glazbenici, i to oni koji su etablirani, premalo trude za glazbu, a previše za slavu. Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo modeli i đirlo djevojke da plastikom, cickama i guzickama osvajamo mase. Odrasla sam slušajući Whitney Houston, Tinu Turner, Celine Dion i evo u zadnje vrijeme Adele. Ono što mogu reći je da je svaka ta pjevačica dostojanstvena - kaže Nina. 

Priznala je da bi voljela otići u ribolov s Oliverom, zaigrati tenis na Firulama s Goranom Ivaniševićem, okinuti selfie s Justinom Bieberom i to ponajviše zbog svog nećaka, a tulumarila bi s Gopcem.

- Može me osvojiti duhovit muškarac. Netko tko je odan, tko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja - rekla je Nina otkrivši da uživa u svojoj plavoj kosi, ali da se jednako zabavlja kao i prije.

Najavila je svoj veliki koncert u pulskoj Areni, 8. Kolovoza.

- Svakom je glazbeniku san stati pred publiku u pulskoj Areni i zapjevati. Jako sam uzbuđena i sretna. Bit će to koncert kojim želim pomaknuti neke granice u produkciji. Puno sanjam i mogu vam reći da sam neobuzdana - rekla je Nina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin