Obavijesti

Show

Komentari 240

'Lojzek, i ja ljubim': Snježanino srce osvojio je student Nikola

'Lojzek, i ja ljubim': Snježanino srce osvojio je student Nikola
1

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala njezinog prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti

VIDEO

Snježana Strugar (23), krojačica iz Prigorca kraj Varaždina, s kolegicom s posla živi u unajmljenom stanu u Varaždinu. Ostavila je zaručnika Alojza Kanceljaka (32), kojeg je upoznala u showu 'Ljubav je na selu', jer se na prvi pogled zaljubila u Nikolu Lamzu (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca Schaver, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala Rebeccina prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti ljubavnu vezu.

Nakon 'Putina' ljubi studenta

- Razišli smo se u miru i na vrijeme. On je prekrasan čovjek i nije me osuđivao zbog nove ljubavi. Bila sam prema njemu iskrena i mislim da mi se to isplatilo jer smo ostali bliski prijatelji - rekla je Snješka.

S Nikolom je u ljubavnoj vezi dulje od mjesec dana. Posjećuje ga u Zagrebu jer ondje studira, no Nikola džentlmenski češće dolazi u Varaždin k njoj. Nikolu je već upoznala sa svojim prijateljima.

- Od savršenog muškarca očekujem da je normalan, vrijedan i pošten te da ima moderne poglede na život. Nadam se da sam upravo to pronašla u Nikoli i da će naša veza uskoro postati ozbiljna - rekla je Snježana. Krojačicu podržavaju kolege s posla te su joj savjetovali da uživa u novoj romansi. Snješka je Nikolu već povela na proslavu rođendana najbolje prijateljice u varaždinskom kafiću. Ondje su se osamili i izmjenjivali nježnosti na plesnom podiju.

'Žrtvovala sam se za pravu ljubav'

- Pohvalila nam se da s Nikolom ima zajedničke interese. Oboje su tražili stabilnu vezu bez ljubomornih ispada. Važno im je da si vjeruju i poštuju osobine po kojima se razlikuju - objasnila je Snješkina prijateljica. Par još ne razmišlja o zajedničkom životu jer Nikola zbog studija mora biti u Zagrebu. Snješka je zadovoljna svojim radnim mjestom u tvornici, ali bi se, kaže, zbog Nikole preselila na kraj svijeta, a ne samo promijenila posao.

- Mnogi su mi savjetovali da pronađem svoju sreću bez obzira na cijenu. Ponekad u životu nije lako ispravno postupiti, pogotovo kad je ljubav u pitanju, jer uglavnom netko bude povrijeđen. No konačno sam sretna i zadovoljna svojim životom - rekla je Snješka. 

 

Njezin bivši zaručnik Alojz Kanceljak u vezi je s Monikom Peček (18) iz Budinščine. Zagorski Putin novu djevojku još nije zaprosio, a njegovi roditelji odlično su je prihvatili. Najvećeg zavodnika showa sad opsjedaju djevojke, no njegovoj odabranici to ne smeta.

- Pomirila sam se s tim da je on javna osoba - kaže Monika.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao