Obavijesti

Show

Komentari 190

Macho 'frajer': Ronkulin ne želi pusu od pokćerke pred curom

Macho 'frajer': Ronkulin ne želi pusu od pokćerke pred curom
4

Udovac Žuži Jelinek za 97. rođendan je od svoje djevojke Gordane Friščić dobio pjesme njezina pokojnog muža i seksi igračku koju mu je poklonila, tvrdi, za šalu

VIDEO

Nemoj, odmakni se od mene. Nije mi ugodno na silu primati tvoje poljupce, rekao je Milorad Ronkulin kćeri svoje pokojne supruge Žuži Jelinek.

Zaljubljeni umirovljeni sudac u zagrebačkoj slastičarnici proslavio je 97. rođendan. Tim je povodom počastio svoju djevojku Gordanu Friščić kolačima i voćnom tortom. Ona mu je na slavlje dovela Žužinu kćer Dijanu Marazzu, koja je Ronkulina spojila s Gordanom. Dijana je prišla Miloradu te ga poželjela poljubiti i čestitati mu rođendan.

On joj se usprotivio te joj rekao da ne želi poljupce, pa se odmaknuo od Dijane. Bilo mu je neugodno što je Žužina kći iskazivala nježnosti pred njegovom odabranicom.

- Dijana mi se žalila da joj je teško gledati Milorada kako pati nakon ženine smrti, pa nas je povezala - rekla je Gordana o početku romanse s Ronkulinom. Svom je dečku poklonila seksi igračku te zbirku pjesama koju je napisao Ivica Friščić, Gordanin pokojni suprug.

- Jedan poklon sam mu namijenila kao šalu. Seksi igračka koju sam mu kupila sigurno bi nasmijala Žuži. Knjiga je pak poklon od srca za mojeg voljenog Milorada - rekla je zavodnica.

Gordana se često druži sa Žužinom kćeri kad iz Ženeve dođe u Zagreb. Dijana tad odsjeda u stanu na Trgu bana Jelačića, koji je šnajderica poklonila njezinoj jedinici Suzani.

U Hrvatsku je doputovala jer se s bratom Ivanom Jelinekom bori oko majčina nasljedstva. Žuži je u oporuci većinu imetka ostavila sinu Ivanu. Dijana se poziva na ranije oporuke, a za ovu smatra da ju je majka napisala dok je bila smušena od “nečeg što su joj davali”.

- Ne želim se miješati u njihove svađe jer one nisu moj problem. Čudim se Dijani koja ne poštuje majčinu želju. Žuži se jako žalostila kad su se Dijana i Ivica svađali dok je bila zdrava - rekao je Milorad. Za rođendan si je poželio zdravlje i opstanak veze s Gordanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin