Obavijesti

Show

Komentari 66

Manijak koji ju je maltretirao na slobodi je pa ona živi u strahu

Manijak koji ju je maltretirao na slobodi je pa ona živi u strahu
3

ODMOR U GRČKOJ Jelenu Rozgu brine to što policija ne može ništa muškarcu koji ju je mjesecima proganjao i zvonio joj na vrata, ali nam se zahvalila na pomoći

VIDEO

Majci je prvi put bilo drago što idem na put. Bolje se osjeća dok nisam u Splitu. Nadam se da je priča s uhođenjem konačno iza mene. Vaše novine pomogle su uhvatiti čovjeka koji mi je život pretvorio u noćnu moru, rekla je potresena Jelena Rozga (34). 

Poštar iz Dugopolja maltretirao ju je od siječnja. Tad su se upoznali na Noći Imoćana. Manijak je pjevačicu pokušavao osvojiti komplimentima, neprestano joj je zvonio na vrata, govorio da je voli i čekao u autu ispred zgrade.

- Bilo je strašno gledati ga na videonadzoru. Grozno je što mu policija ne može ništa. Već su ga pustili - požalila se bivša balerina. 

Ako je život u strahu cijena slave, više ne želi biti popularna. Nedavna situacija u potpunosti ju je, kaže, promijenila. Oduvijek je bila vesela i druželjubiva, a zbog opsjednutog obožavatelja povukla se u sebe. Nije imala volje ni za što pa je počela izbjegavati i drage prijatelje.

Na Zakintosu tulum za 2000 apsolvenata

Studenti su morali odjenuti nešto crveno. To je razveselilo Jelenu jer crvenu smatra bojom ljubavi.

Otpjevali duet 'Dalmatinka'

Jeleni su se na pozornici pridružili dečki iz benda Connect. Rozga će se nekoliko dana odmarati u Ateni kod prijateljice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin