Obavijesti

Show

Komentari 75

Marcelo Brozović oženio svoju Silviju: Beba stiže na proljeće

Marcelo Brozović oženio svoju Silviju: Beba stiže na proljeće
1

SAMOZATAJAN Brozović se oženio za dugogodišnju djevojku Silviju u Velikoj Gorici. Obred je trajao 12 minuta, a nogometaš na slavlje nije pozvao suigrače

VIDEO

Dvadesetak gostiju dopratilo je pred matični ured u Velikoj Gorici nogometaša Marcela Brozovića (24) i njegovu djevojku Silviju Lihtar. Ceremonija sklapanja građanskog braka trajala je tek 12 minuta.

Igrač milanskog nogometnog kluba Inter u tajnosti se vjenčao s biologinjom. U vezi su četiri godine. Par je, doznajemo, skromno vjenčanje isplanirao u Milanu, čim su saznali da će u travnju iduće godine postati roditelji.

Čestitke: Mladencima su nakon vjenčanja prvi čestitali roditelji, bake i djedovi te prijatelji     

Brozović je u elegantnom odijelu došetao pred gradsku vijećnicu. Silvija se ogrnula bijelim kaputom, a nosila je elegantnu vjenčanicu s pozlaćenim detaljima ispod koje joj se nazirao trudnički trbuščić. Samozatajni mladenci družili su se prije vjenčanja s roditeljima te djedovima i bakama koji su se posebno razveselili što su se Marcelo i Silvija oženili u gradu u kojemu su se upoznali i zaljubili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svatovi su se počastili večerom nakon obreda. Nogometaševi suigrači nisu bili na svadbi, ali Brozović, doznajemo, planira napraviti veliku feštu u lipnju, kada se par namjerava vjenčati u crkvi.

Elegantni par: Nogometaš i biologinja žive u Milanu, a oženili su se u Velikoj Gorici u krugu obitelji i najbližih prijatelja

Nogometni reprezentativac sa svojom odabranicom živi u Milanu, a ona se zbog njega preselila u Italiju nakon što je diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Upoznali su se u Velikoj Gorici, gdje je Brozović živio s obitelji, a Silvija u naselju Kobilić nedaleko od Velike Gorice. Dok je Marcelo igrao u Dinamu, par je nakratko prekinuo ljubavnu vezu.

- Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna - rekao je nogometaš o supruzi. Bivši Dinamov veznjak potpisao je za Inter u siječnju prošle godine uz odštetu od osam milijuna eura. U Velikoj Gorici živio je u obiteljskoj kući s mamom Sanjom, ocem Ivanom, sestrom Emom i bratom Patrickom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'