Obavijesti

Show

Komentari 95

Marijana je spiskala nagradu, a Lester postao model u Dubaiju

Marijana je spiskala nagradu, a Lester postao model u Dubaiju
19

REGIONALNI BIG BROTHER U showu koji je sniman u Beogradu sudjelovali su natjecatelji iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, BiH, Crne Gore, a čak i Velike Britanije

VIDEO

U specijalu 'Život nakon realityja' prisjetili smo se najupečatljivijih sudionika hrvatskih reality showova. Saznajte kako im je život izgledao nakon što je prošlo njihovih 'pet minuta slave' i s čime se danas bave.

Posljednja sezona Big Brothera, prikazana 2011. po mnogočemu je bila zanimljiva. Šesta sezona bila je ujedno i prva sezona u kojoj su sudjelovali natjecatelji iz cijele regije, a ne samo iz Hrvatske. Kuća od 400 m2 bila je smještena u beogradskom Pionirskom gradu, na Košutnjaku. Stotine tisuća gledatelja svakodnevno su pratili zbivanja u Big Brother kući, a neki natjecatelji nastavili su javnost zabavljati i nakon showa.

Najzapamćeniji su zasigurno ostali Marijana Kovačević (30), pobjednica showa, i Nikola Nemešević Nemeš (26) koji su burno započeli ljubavnu vezu u kući. Marijana je tada bila udana za Ivana Čvrljka kojeg je nakon samo dva tjedna u showu prevarila s mladim Beograđaninom. Nemeš i Marijana nisu se sramili razmjenjivati strasti pred kamerama i pred drugima. Vezu su nastavili i nakon showa, iako su se svađali pa mirili nekoliko puta, konačno su prekinuli ovog ljeta.

VIDEO

Svoje seksualne nagone nisu mogli obuzdavati ni izvan Big Brother kuće pa su početkom ove godine u jednom beogradskom kafiću razvalili WC školjku dok su se seksali u zahodu. Pobjednica regionalnog BB-a provela je i noć na triježnjenju u policijskoj postaji u srpnju ove godine kada je pijana s prijateljicama izvrijeđala i napala zaštitara koji ih nije htio pustiti u noćni klub.

Marijana je sav novac od nagrade potrošila. Kazala je da je život skup, a skupa je bila i veza s Nemešom.

Još jedna natjecateljica koja i nakon showa često puni medijski prostor je Soraja (28). Ona je nakon izlaska iz BB kuće vodila emisiju 'Sve za ljubav', a zatim se i skinula za Playboy. Posljednjih dana povezuje ju se s brazilskim nogometašem Neymarom (22) kojeg je upoznala ljetos na Ibizi. Nakon toga su se navodno često čuli preko Skypea, a srpski mediji pisali su da je starleta toliko zaludila igrača Barcelone da je po nju i prijateljicu poslao privatni avion. Tu priču prenijeli su i strani mediji, a nogometaš je pak na društvenim mrežama napisao kako mu mediji samo pokušavaju smjestiti djevojku.

Instagram

Lester je model u Dubaiju

Nije Soraja jedina kojoj se sudjelovanje su showu isplatilo. Od poznanstva koje je stekao zahvaljujući sudjelovanju u Big Brotheru koristi je imao Nikola Nasteski - Lester (24) koji  je prije deset mjeseci otišao u Dubai gdje radi kao model za jedan modni brend i za emiratske agencije.

- Još sam tu. Imam ugovor još godinu dana pa ako budem zgodan i lijep možda ostanem i duže - rekao nam je Lester.

VIDEO

'Sudjelovanje u regionalnom Velikom bratu bilo mi je najljepše iskustvo u životu'

Natjecatelj kojemu je Big Brother ostao u posebno lijepom sjećanju je Horvat Čagalj (36) koji kaže da nikada nije požalio što se prijavio u Big Brother i da mu je sudjelovanje u showu donijelo predivna iskustva, da je upoznao divne ljude te doživio možda najzabavniju godinu života po izlasku iz kuće.

- Sudjelovanje u najvećem regionalnom Velikom Bratu je za mene najljepše iskustvo u životu. Koliko god to zvučalo jednostavno (sudjelovanje u showu), tu se ipak radi o posebnim uvjetima, ekstremnim doživljajima i osjećajima - rekao nam je Čagalj. On smatra da prije ulaska u show treba dobro razmisliti o svemu i da nečiji razlozi ulaska ne bi trebali biti predrastični niti bi očekivanja trebala biti prevelika.

- Ako tako uđeš u show, nemaš što izgubiti. Jako je bitno koliko ostaneš u kući, jer ako ispadneš u početku, cijelo to iskustvo stvarno nije vrijedno pažnje i doživljaj definitivno gubi na vrijednosti - kaže Horvat koji je u showu dogurao do finala. Negativnih iskustava nakon izlaska, kaže, nije imao, ali razočaran je načinom na koji kod nas funkcionira celebrity scena. Horvat smatra da mediji uvijek pišu o istim ljudima i da se sve preozbiljno shvaća.

Emotion

- Tu godinu nakon izlaska par nas je doživjelo slavu kakvu neke naše 'zvijezde' nikad nisu i nikad neće doživjeti - misli Čagalj. Nakon izlaska iz kuće puno je vremena provodio s bivšim ukućanima iz BB kuće, a najviše s Lesterom, kojeg je upravo on i povezao s ljudima u Dubaiju te s Nikolom i Sorajom. S Nemešom i Marijanom čak je i živio jedno vrijeme. To su za Horvata bila predivna vremena, ali način života i obaveze ne dozvoljavaju da to potraje, kaže. Ipak, još se čuje s Lesterom kojeg će posjetiti idućeg mjeseca u Dubaiju pa će zajedno otići na Tajland, a možda im se pridruži i George Rkman (43), jedini natjecatelj iz Velike Britanije.

- Ostaju jako lijepe uspomene i nas će uvijek vezati to nešto posebno, što nitko drugi tko nije bio s nama u kući ne može razumjeti - zaključio je Čagalj.

Horvat je veliki ljubitelj mode i oduvijek ga je zanimala ta scena. Danas ima svoj brend pod nazivom 'Splash of Fash' i asistent je direktorici jednog hrvatskog brenda. Ne želi reći o čemu se točno radi jer je projekt još u realizaciji.

Nikola zavodio i nakon showa, Duško je putovao, a Ema se zaposlila

Nikola Maurović (25) bio je pravi zavodnik u showu. Zbog njega se u kući odvijala prava drama kada je nakon romantične večere koju je dobio kao nagradu od Velikog Brata poljubio Tamaru Đorđević pa se njezin dečko Slaven zbog toga popeo na ogradu BB kuće. Nakon Big Brothera Nikolu se povezivalo i s Majom Lenom Lopatny (22), ali oboje su negirali vezu iako su mediji čak pisali da bi on mogao biti razlog njenog prekida s tadašnjim dečkom Alenom Maksimovićem. Zbog toga je Alen, inače boksač, čak i zaprijetio da će ga pretući.

- Ne bojim se nikoga. Ako mi ima nešto za reći, neka me pita - rekao je tada Nikola.

VIDEO

Jedan od najsimpatičnijih natjecatelja showa Duško Bogdanović (58) nakon 'Big Brothera' je sa suprugom sudjelovao u realityju 'Put oko svijeta u 80 dana'. Tijekom svoje pustolovine morao je ispunjavati razne zadatke.

Ema Šuker (23) se zaposlila zahvaljujući sudjelovanju u showu, ali i 24sata gdje se požalila da traži posao i da bi voljela raditi.

Ostali natjecatelji šeste sezone bili su: Nirmal Kukić (29), Bojana Stojković (29), Antonija Jovanović (29), Dražen Bogdan (52), Vladimir Tomović (32), Radiša Miljković (54), Tamara Đorđević (26), Slavica Zulejić (46), Dragana Strahinjić (31), Mila Tokić (25) te Milan Grahovac (35) i Branislav Radonić (28).

screenshoot
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo