Obavijesti

Show

Komentari 140

Marina: Prijavit ću Žorža ako me ne prestane maltretirati

Marina: Prijavit ću Žorža ako me ne prestane maltretirati
1

Manekenka kaže da je bivši dečko Romano danima zlostavlja na društvenoj mreži jer mu nije vratila telefon, pa je zbog toga proziva svakih nekoliko minuta

VIDEO

Stalno me zove i maltretira. Izluđuje me to. Poruke kakve dobivam, a u kojima mi prijeti, ne mogu se ni prepričati, očajna je Marina Raguž (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

Bivši dečko, Romano Obilinović Žorž (37), s kojim je prekinula prošle jeseni, danima, svakih nekoliko minuta, objavljuje njezine i zajedničke fotografije na svojoj društvenoj mreži i prijeti joj. Optužuje je da je laka žena sklona porocima te da će, ako mu ne vrati novac, plivati u Savi i Jadranskome moru.

Romano Oblinovic i Marina

- Ne može se pomiriti s prekidom. Otvoreno sam mu rekla da neće biti ništa od pomirenja. Blokirala sam njegov broj. Zove me s drugih brojeva. Rekla sam mu da između nas više nikad ništa neće biti - kaže očajna manekenka. Dodaje da je već dugo vrijeđa.

- To je postalo psihičko zlostavljanje. Nemam pojma što da radim. Mislim da bih trebala otići na policiju. Ako on nastavi, prijavit ću ga. To su otvorene prijetnje, a ja imam sve dokaze. Ne dira me toliko to što on piše jer svi znaju da su to laži. Pogubio se i ne zna što radi. On ne zna komunicirati. Na ovaj ružan način samo pokušava postići da mu se javim, a ja to ne želim - kaže Marina. Romano tvrdi da mu bivša duguje novce.

- Riječ je o mobitelu koji mi je kupio. To je jedina stvar koju mi je kupio nakon što smo izašli iz Big Brother kuće. Želi da mu vratim taj telefon - tvrdi Raguž. Romano dodaje da ga Marina uopće ne zanima.

- Ja ne znam šta ta žena sebi umišlja, ispada da sam ja neki luđak koji je proganja. Ponaša se kao da je najljepša na svijetu. Takvih ima u Splitu di god se okreneš - kaže Žorž. Dodaje da on živi svoj život, a Marini savjetuje da nađe svoj i da ga živi što dalje od njega.

Par je prekinuo lani u listopadu nakon što su se na proljeće spetljali u Big Brother kući. Marina je zbog Romana ostavila zaručnika Sašu Muheka (30). Odselila se Romanu u Split, no kako je ispričala nakon prekida - stvari nisu bile idilične.

- Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život nisam mogla podnijeti - rekla je tad.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...