Obavijesti

Show

Komentari 64

Marko Matei: Puno više sam se zafrkavao nego što sam kuhao

Marko Matei: Puno više sam se zafrkavao nego što sam kuhao
3

PROFITIRAO JE Iako Marko Matei nije pobijedio, u showu se zaljubio. S Ivanom Čuljak dogodila mu se ljubav na prvi pogled. San mu je jednog dana otvoriti bistro

VIDEO

Ispao sam jer sam zaboravio da sam došao po titulu novog Masterchefa. Prepustio sam se zezanciji što me koštalo, rekao je Marko Matei (32). Zbog loše skuhanog indonezijskog jela izbacili su ga iz showa.

- Nisam završio jelo do kraja i zaboravio sam neke namirnice. Ipak, sretan sam što sam bio među osam najboljih - rekao je modni dizajner po struci. Njegova djevojka Ivana Čuljak (24), s kojom se zbližio na snimanju emisije, bila je tužna nakon što je otišao.
- Jako mi je nedostajao - rekla je Ivana. Njemu je najteže palo što više nisu mogli biti zajedno, ali bio je sretan jer se Ivana ostala natjecati. 

- Nisam osvojio 200.000 kuna nagrade, ali barem sam našao djevojku - hvali se Marko. Posljednja dva mjeseca radio je u zagrebačkom bistrou. No ovih dana dobio je bolju poslovnu ponudu za rad u restoranu.

- San mi je otvoriti bistro u kojem ću biti glavni kuhar. Do tada trebam još puno učiti, proliti znoja, porezati prste i opeći se - dodao je. Marko je kuhati naučio u Španjolskoj gdje se u komuni liječio od ovisnosti. Ondje je proveo tri godine, a najdraže jelo mu je paella. 

Ostavili su svoje partnere jer su se u izolaciji zaljubili

U vezi smo otkad smo ušli u Masterchef vilu, otkrio je Matei. Ivana je tad ostavila tadašnjeg dečka, a Marko djevojku. Par od ljeta živi zajedno u Zagrebu. Kažu da ljubav prema finoj kuhinji nije jedino što ih spaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele