Obavijesti

Show

Komentari 190

Masterchef: Srđana Jevtić nije amater, bila je šefica kuhinje?

Masterchef: Srđana Jevtić nije amater, bila je šefica kuhinje?
5

Na Novoj TV kažu da su kandidatima prije početka showa provjerili radne knjižice kako bi se uvjerili da nisu bili profesionalni kuhari. Srđani piše da je bila konobarica

VIDEO

U 'Masterchefu' mogu se natjecati samo kuhari amateri, a u prijavama za show nisu smjeli imati nikakvo kulinarsko iskustvo u restoranima. Natjecateljica Srđana Jevtić (35) iz Opatije radila je tri godine u kuhinji konobe u Voloskom. Prije četiri godine njezini specijaliteti s ciklom svidjeli su se jednoj ljubiteljici hrane. Ona ju je ishvalila na svojem blogu nazivajući je šeficom kuhinje.

- Bila sam konobarica i ispomoć u kuhinji. Gošća je to pogrešno shvatila. U to vrijeme šef kuhinje bio je Andrej Barbieri - rekla nam je Srđana. Andrej tvrdi da je on kuhao u restoranu.

- Srđana voli kuhati pa mi je pomagala u pripremi hrane. Rezala je pršut i davala ideje. Ni sebe ne bih nazvao šefom jer smo imali u ponudi dva, tri jela - rekao je Barbieri. Priznao je da je Srđana bila zaslužna za specijalitete od cikle koje je sama spravljala. Vlasnik konobe kaže da je Srđana radila kod njega, ali kao konobarica. Na Novoj TV kažu da su kandidatima prije početka showa provjerili radne knjižice kako bi se uvjerili da nisu bili profesionalni kuhari. Srđani piše da je bila konobarica. Član žirija Mate Janković smatra da Srđana ima premalo znanja za šeficu kuhinje.

- Siguran sam da nije radila kao kuharica. Navraćao sam u tu konobu, ali nikad je nisam vidio da ondje kuha - kaže Janković.

Matija već ima svoj restoran

Menadžer Matija Nikolić (30) prijavio se u show kako bi zaradio 200.000 kuna i ostvario želju da otvori restoran.

- Najviše volim pripremati tapase. Želim otvoriti španjolski restoran - rekao je prije ulaska u show. No registriran je kao vlasnik Tapas Bara Estrada u Zagrebu. Na Novoj TV to ne smatraju spornim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin