Obavijesti

Show

Komentari 77

Matija je oduševljen Ivaninom obitelji, oni bi ga rado za zeta

Matija je oduševljen Ivaninom obitelji, oni bi ga rado za zeta
14

Dane i Marija našli su se u Zagrebu i jedno drugome priznali da im se ipak sviđa netko drugi. Čim je Marija otišla Dane je dignuo slušalicu i nazvao svoju simpatiju

VIDEO

Ivica je bio uzbuđen jer je išao kod Marijinih u Sračinec, upoznati njoj najbitnije osobe, a sa sobom je pozvao i kćer Ivanu. Upoznao je sina Deana i Marijine dvije unučice blizankinje. Trema je razbijena odmah za stolom, kada je Ivica rekao Mariji da se nije izgubio tražeći njezinu kuću jer je išao za njezinim parfemom, na što su se svi nasmijali. Marija je Ivicu i njegovu kćer obasula poklonima, ali se Ivana nije mogla suzdržati i komentirala je da je Marija 'drvena' Marija, ali ju je iznenadila jer je sama skuhala kavu, pa Ivana nije trebala. Također, Ivana je shvatila da se Marija u Slavoniji samo pravila da ništa ne zna raditi i napokon ju je pohvalila da je snalažljiva.

- Ja imam namjeru biti samo dobar prijatelj s tobom, nisam se dovoljno zaljubila - na kraju je priznala Marija. Ali Ivica joj je rekao da nema veze.  

- Nema veze, nisam se ni ja zaljubio, ali mi je drago da ću imati dobru prijateljicu i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji - odgovorio je Ivica. Na kraju su se rastali u dobrim odnosima i dogovorili se da će se opet vidjeti kao prijatelji.

RTL televizija

Dragana i Nemanja otišli su u Novigrad opustiti se u hotelu. 

- Odnosi su okej, ima šale i svega, ali sve u svemu super je - zaključio je Nemanja o odnosu sa Draganom iako je priznao da između njih nema ništa, ali da nikad ne znaš. 

- On se ponaša kao da je s nekim prijateljem, kad me gurne letim dva metra! Nema ništa među nama, samo smo prijatelji, kad bi se promijenio i uozbiljio možda bi i bilo - rekla je Dragana o njihovom odnosu, zaključivši da će, budući da je krevet u hotelu bračni, Nemanja spavati na podu. Nakon što su otišli u jacuzzi Nemanja je uspio cijelu posudu s voćem prevrnuti u vodu pa su se dobro nasmijali, a ni masaža nije prošla idealno jer je po njezinom bio grub. 

- Tako me baba učila da mijesim tijesto - našalio se u svom stilu Nemanja. Također, Nemanja je zaključio da se oko nje treba puno truditi jer je tvrd orah. - Promijenio bih se zbog nje u nekim sitnicama - objasnio je, pa čak za ručkom nije popio ni čašu vina jer Dragana ne pije. 

- Ostat ćemo u kontaktu, ali vidjet ćemo što će biti, možda da se promijeni - rekla je Dragana dok je on otkrio da mu je stalo do nje i da bi volio biti s njom, ali da sumnja da će se nešto dogoditi.

Ivana je s nestrpljenjem čekala Matiju na autobusnom kolodvoru u Vukovaru. Kada je napokon stigao skočila mu je u zagrljaj. Dan su proveli u šetnji Dunavom i centrom Vukovara, a onda su krenuli upoznati punicu. Ivana je dovela Matiju u svoju sobu, i otkrila mu je da pjeva i da ima svoj bend. Upoznao je i Ivaninu mamu te zaključio 'kakva mama takva kćer', no Ivana je objasnila da možda fizički sliče, ali da je karakterom više na tatu.

RTL televizija

Kada su otišli na večeru s obitelji, djed je pohvalio Ivanu, a mama Nataša je zaključila da su Ivana i Matija jako dobar par i rado bi ga imala za zeta.  Ivana ga je potom iznenadila popevši se na pozornicu sa svojim bendom i otpjevala Matiji 'Djevojku sa sela'. 'Stvarno si me iznenadila, nisam se nadao ovakvim iznenađenjima', rekao je Matija dodajući da će se nastaviti družiti kada se Ivana preseli u Zagreb.

Bernard je uzbuđen što dolazi Marjana. Marjani jedino problem predstavlja jezična barijera, no budući da joj je mama iz Križevaca poznaje kajkavski. Čim je došla Marjana upoznati Bernardove roditelje, mama Barbara je zauzela zaštitnički stav i nije pokazala oduševljenje mogućom snahom, a i dobro ju je odmjerila. 

- Mama je oštra malo, ali neka je, treba sve te dečke držati na okupu - rekla je Marjana. 

- Marjana je okej, dobro je odgojena - kratka je bila mama Barbara. Bernard je odveo Marjanu u vinski podrum i dao joj da kuša samoborski bermet.

- Razgovor za vrijeme ručka je bio malo napet, ali to je normalno jer smo se tek upoznali - rekla je Marjana i otišla natrag i u Istru sa smiješkom.

Dane je stigao u Zagreb, no ni on ni Marija ne poznaju dobro Zagreb, ali joj je Dane ipak priredio iznenađenje. U šetnji centrom grada Mariji je kupio crvene ruže, pa je Marija ostala zatečena njegovom gestom, nazvavši ga legendom i kavalirom. Bez obzira na šetnju i lijepo proveden dan Marija je bila nervozna jer je donijela odluku koju mu je odlučila i otkriti. 

- Dane, ja sam upoznala nekoga dok se nismo vidjeli, a čujem da se i tebi sviđa netko drugi - iskrena je bila Marija. 

RTL televizija

- Nije me ništa iznenadilo, a i mislim da ona nije osoba za mene jer nije osoba moga stila i ne bi mi mogli zajedno - objasnio je Dane i rekao Mariji da je sve u redu i da mu je drago da je iskrena. 

- Dane se opet pokazao kao pravi kavalir i nisam se nadala to od njega - zaključila je Marija, no Dane je, čim ga je Marija ostavila dignuo slušalicu i nazvao osobu koja mu se sviđa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama