Obavijesti

Show

Komentari 90

Meksikanka Thalia 'otela' je Severinin hit 'Uno momento'

Meksikanka Thalia 'otela' je Severinin hit 'Uno momento'
1

Sudeći po spotovima, pjevačica će se razgolititi poput Severine, no na maženje s dvije atraktivne djevojke, dosad se nije odlučila. Pjesma će se navodno zvati 'Tika taka, tika tak'

VIDEO

Severinin hit 'Uno momento',  koji je na YouTubeu u dvije godine sakupio više od 70 milijuna pregleda, snimit će zvijezda meksičkih telenovela Thalia (44). Odlučila je kupiti autorska prava nakon što je čula kako Sevkin hit pjeva Grk PersonaS.

Hrvatska publika Meksikanku pamti po ulogama u sapunicama 'Rosalinda' i 'Marimar'. Zovu je kraljicom latino popa. Najplaćenija je i najutjecajnija meksička pjevačica. Prije tri godine dobila je i zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.

Putuje preko Grčke

Kako nam je rekao autor pjesme “Uno momento” Filip Miletić, koji ju je napisao s Milošem Roganovićem, Thalia se oduševila grčkom verzijom  pjesme i odmah ju je poželjela prepjevati. S Miletićem se nedavno našla u Berlinu i od njega otkupila Severinin hit. U njenoj obradi izaći će za desetak dana.

Sudeći po Thalijinim spotovima, pjevačica će se razgolititi poput Severine, no na maženje s dvije atraktivne djevojke, kao što je to s atraktivnim Ministarkama radila Splićanka, dosad se nije odlučila. Pjesma će se navodno zvati 'Tika taka, tika tak' prema refrenu.

Pjesmu plaća 3.000 eura

Sevkinu pjesmu prvo su prepjevali Vatrogasci, no u njihovoj parodiji pjevali su 'Tika taka, tika fak'. Nisu stali na tome pa su Severinin  'koliko pijem nije humano, subota je dan za alkohol', prepjevali u 'Kako bi te nije humano, subota je dan za oralno'. Veseli Zagrepčani u svoj spot snimili za gajbu piva. Umjesto automobila koji gori u Splićankinu spotu, dečki su zapalili dječju igračku vrijednu 25 kuna

Seve pak za svoje spotove izdvaja oko 10.000 eura. eura. Kako nam kažu glazbeni producenti, prije bi se odrekla hrane  nego napravila nekvalitetan spot. I dok Seve nije htjela komentirati parodiju Vatrogasaca na njezinu pjesmu prepunu lascivnih asocijacija, Miletić je uvjeren da će joj sigurno biti drago što ju je prepjevala meksička zvijezda. 

Nije otkrio koliko je zaradio na prodaji Sevkine pjesme PersonaSu i Thaliji. Kako doznajemo, najvećoj regionalnoj zvijezdi je za pjesme uzimao oko 3000 eura. 

Prepjevala samu sebe

I Sevka je snimila obradu svoje pjesme. Hit 'Mili moj', koji je sama skladala, prepjevala je u reklami za sladoled. Pjevačica je zaštitno lice brojnih kampanja, među kojima su promocije automobila, skupocjenih satova, lanca prodavaonica cipela... Objašnjava da su joj reklame injekcija bez koje ne bi uspjela ostvariti spektakl na koncertima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin