Obavijesti

Show

Komentari 0

Mel Camino svojim nastupom će 22. lipnja otvoriti INmusic

Mel Camino svojim nastupom će  22. lipnja otvoriti INmusic
4

Tijekom sva tri festivalska dana na INmusicu nastupit će niz sjajnih kako stranih tako i domaćih i regionalnih izvođača, a dobre zabave i atmosfere neće nedostajati

VIDEO

U ponedjeljak 22. lipnja u 17 sati Mel Camino ima čast svojim nastupom otvoriti jubilarno izdanje INmusica. U srijedu odmah nakon nastupa Placeba, INmusic festival priprema svečano obilježavanje 10. izdanja, a nakon toga slavlje se nastavlja do ranih jutarnjih sati. Tijekom sva 3 dana, 22., 23. i 24. lipnja, na INmusicu nastupit će niz sjajnih kako stranih tako i domaćih i regionalnih izvođača. Dobre zabave i atmosfere neće nedostajati. Ulaz na festivalski prostor otvara se u 16:30 sati. Nastupi izvođača svaki dan započinju u 17 sati. Nakon što se svijetla na glavnoj pozornici ugase, noćni provod nastavlja se uz fenomenalne partije na nekoliko lokacija na festivalskom Otoku Mladosti.

Jarun je spreman za INmusicov slavljenički jubilarni spektakl. Prvi kamperi već su se smjestili i udomaćili u do sada najvećem festivalskom kampu smještenom na 2 jarunska otoka i otvorenom od petka, 19. lipnja. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima sve više novih zaljubljenika u INmusic festival. Iako glazbeni program INmusic festivala počinje tek sutra, kamperi su već sad oduševljeni atmosferom koja je zavladala u kampu.

Sve ulaznice se na festivalskom ulazu mijenjaju za festivalske narukvice. Posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Organizatori mole posjetitelje da se pridržavaju standardnih festivalskih pravila koja se nalaze na web stranici INmusic festivala te na poleđini ulaznice.

Za vrijeme festivala od 18 do 2 sata, Jarunom će prometovati dvije besplatne autobusne linije: od oba ulaza na Jarun (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Kako bi se smanjile gužve posjetitelji se mole da koriste autobus umjesto automobila. Ožujsko pivo osigurava besplatan javni gradski prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala, pri čemu je na ulasku u ZET vozilo ili na zahtjev službene osobe potrebno predočiti važeću festivalsku ulaznicu ili narukvicu. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava popust u visini 40 % od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Jubliarni INmusic festival uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'