Obavijesti

Show

Komentari 7

Milan Štrljić: Uživam jer sam tajkun sa samog ruba zakona

Milan Štrljić: Uživam jer sam tajkun sa samog ruba zakona
3

PRAVI LOLA Štrljić se na setu nove serije Nove TV 'Zlatni dvori' časti kulenom i uživa jer govori slavonskim dijalektom. U seriji glumi tajkuna Vinka Bengovića

VIDEO


Konačno sam postao poduzetnik na rubu zakona, a inspiraciju za ulogu nisam morao tražiti daleko. Barem u Hrvatskoj takvih mutnih tipova ne manjka, rekao je Milan Štrljić (64). Glumac je u nekoliko tjedana istesao liniju zbog uloge slavonskog tajkuna.

Na setu serije “Zlatni dvori” Štrljić se časti slavonskim specijalitetima. S obzirom na to da je u selu Tordinci živio do desete godine, sretan je zbog uloge u seriji Nove TV jer si je konačno dao oduška pa u izgovoru dijaloga zavlači kao pravi lola.

- Veseli me uloga koja mi dopušta govoriti ikavicom. Slavoniju nosim u srcu isključivo po divnim uspomenama, pa je ovaj projekt za mene pravi užitak. I zamislite, igram Vinka Begovića koji dijeli prezime mojeg najboljeg prijatelja iz djetinjstva - rekao nam je Štrljić.

Milan u pauzama snimanja s kolegama Matkom Knešaurekom (30), Robertom Kurbašom (38) i Lujom Kunčevićem (26) ponavlja tekst. Njihove improvizacije izazivaju salve smijeha. Mlađahnog Kunčevića djevojke su proglasile novim seks-simbolom, stoga ga obasipaju ljubavnim porukama.

- Simpatično je kad te zbog rada zapazi publika, premda još nisam siguran kako trebam reagirati kad mi djevojke šalju poruke. Često se izbezumim pa ne znam što odgovoriti - rekao je stidljivo Kunčević. U slobodno vrijeme Lujo u teretani pumpa trbušnjake. Na setu radi po desetak sati na dan, ali ga zbog toga roditelji neće poštedjeti kritike ako nisu zadovoljni njegovom glumom.Lujina majka je glumica Biserka Ipša, a otac redatelj Ivica Kunčević.

Svi žele moć i kontrolu: Petra Kraljev tumači Neru koja je u seriji zaljubljena u Jana Weltruskyog, kojeg igra Lujo Kunčević. Njezina oca Vinka Begovića glumi Štrljić

- Tata i mama su ponosni na mene jer imam posao u vrijeme kad mnogim mojim kolegama to ne polazi za rukom. Uvijek su iskreni prema meni i daju mi važne savjete što mi je jako drago jer mi koristi u karijeri - rekao je Lujo.

Bogataša Petra glumi Matko Knešaurek (30), a seosku djevojku Anu Katarina Baban (28). Televizijski par je i privatno povezan. Katarina je Matkova najbolja prijateljica i vjenčana kuma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...