Obavijesti

Show

Komentari 4

Mišerić postaje Lady GaGa, a Ana Gruica Nicole Scherzinger

Mišerić postaje Lady GaGa, a Ana Gruica Nicole Scherzinger
1

Mislim da će moj partner biti oduševljen ovaj tjedan, našalila se Ana i dodala: 'Idem se stvarno, istinski zabaviti. Ovo ću napraviti onako da sebi budem super'

VIDEO

U ovotjednu, pretposljednju natjecateljsku epizodu emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' u goste dolazi voditeljica showa 'Ženim sina?' , Irina Čulinović. 

- Redovito pratim show, navijam pred televizorom - otkrila je Irina, a koji će ju nastup oboriti s nogu, tek ćemo doznati.

Ove nedjelje kandidati će imati posljednju priliku uhvatiti čim veće bodove kako bi se plasirali u finale, jer samo četvero kandidata s najvećim brojem bodova postaju finalisti. Ivana Mišerić postaje Lady Gaga te kaže kako ima visoka očekivanja od sebe. 

- Baš sam si nabila presing. Hoću se opustiti, uživati jer je ovo pretposljednja emisija koja se ocjenjuje - dodala je Ivana,a nastupit će s pjesmom ''Telephone'.

- Super mi je ovo pjesma, volim Lady Gagu - zaključuje. 

Svom idućem nastupu također se veseli i Ana Gruica koja postaje Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. 

- Super pleše, super pjeva, super se odijeva, super mi je ta pjesma -  oduševljeno će Ana koja će nastupiti s hitom 'Don't Cha'.

- Mislim da će moj partner biti oduševljen ovaj tjedan - našalila se i dodala:'Idem se stvarno, istinski zabaviti. Ovo ću napraviti onako da sebi budem super'. Bojana Jambrošića vidjet ćemo u ulozi Eda Sheerana. 

- Volim njegove pjesme, volim taj senzibilitet koji nam nudi i smatram da ovako za predfinale, bolje nije moglo - kazao je Bojan kojega čeka također i zahtjevna koreografija. 

- Zahtjevna je koreografija u tom smislu što plesačicu treba i dizati i vrtjeti i spuštati i uz to još ti svi pokreti. Bit će teško to sve spojiti u jedno - zabrinuto će Bojan, dok mu je vokalna trenerica Martina Tomčić poručila da je dorastao ovome zadatku.

Dalibor Petko zasigurno će zabaviti gledatelje transformacijom  u eurovizijsku pobjednicu, raskošnu Amazonku grčko-švedskog podrijetla - Helenu Paparizou. 

- Kako odmiče show mislim da gljiva stavlja pred mene sve teže izazove - zaključuje Dalibor te dodaje: 'Ovo će biti ili spektakl ili debakl. Na osrednjost ne idem'.

U borbi za finale vidjet ćemo još Marija Rotha kao Jamesa Browna, Nives Celzijus kao Cher, Daniela Bilića kao Ivu Robića te Miu Anočić Valentić koju očekuje hologramski nastup sa Siom i Sean Paulom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...