Obavijesti

Show

Komentari 223

Zabrinula fanove: Severina je 'izgubila' svoje slavne obline

Zabrinula fanove: Severina je 'izgubila' svoje slavne obline
2

NE ŽELI NA VAGU Pjevačica je prestala vježbati u teretani i posvetila se jogi. Nekad je Seve imala 60 kilograma, a sad ima manje od 55. Svojim je mršavim nogama šokirala fanove u Makedoniji

VIDEO


Rekli su mi da sam premršava. Ali ne znam što valja. Ne valja kad si debeo, ni kad si taman, mislim da je važno samo da si sretan, rekla je pjevačica.

Za vikend je Severina Kojić (44) nastupala u Skoplju, a zabrinuti obožavatelji pitali su se proživljava li Seve opet stresno razdoblje jer je tako smršavjela, na što je njezin menadžer Tomica Petrović odgovorio da je Sevin gubitak težine tek optička varka.

Pjevala u korzetu: Severina je mšravim nogama šokirala obožavatelje tijekom nastupa u Makedoniji

Pjevačica je bila poznata po raskošnim oblinama, a sad ima manekensku figuru. Kojić je visoka 171 cm i teška manje od 55 kg. Splićanka od početka karijere vodi računa o tomu što jede. Vježbanje u teretani zamijenila je ashtanga jogom, kojom podiže temperaturu tijela i pojačano se znoji, zbog čega joj toksini brže izlaze iz tijela. Stražnjicu učvršćuje dodatnim vježbama.

- Radim ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša - savjetovala je Severina svim ženama. Prije pet godina Imala je 60 kilograma, no u posljednje vrijeme postala je mršavica, zbog čega se i prijatelji brinu za nju. Severina jede pet malih obroka na dan, omiljeno jelo joj je sushi, a kada dođe majci Ani u Split, najradije pojede faširance.

2009. godine: Splićanka je prije sedam godina imala bujnije tijelo

Nakon porođaja bila je na dijeti i pojačanim treninzima jer je u trudnoći nakupila dvadesetak kilograma. Svako jutro hodala je dva sata i jela tri puta na dan. Sad se trudi ne jesti nakon 20 sati. Pjevačica kaže da se nevoljko odriče čokolade i kolača.

 

Trbušnjake pumpala za Slavka pa prešla na čaj

Instruktor fitnessa za pjevačicu je osmislio posebne vježbe za učvršćivanje mišića. Svaki dan je radila čučnjeve i sklekove, a najviše je jačala mišiće na TRX spravi za vježbanje. Dvije godine je trčala, a njezini partneri također su utjecali na vrste rekreacije. Seve je prije sedam godina pumpala trbušnjake u sportskom centru u Rijeci koji je držao njezin zaručnik Slavko Šainović, a dok je bila s Milanom Popovićem, počela je šetati svaki dan i piti čajeve od ljekovitih trava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu