Obavijesti

Show

Komentari 415

Na radiju ga ulovila u preljubu: Ti si neki lover boy? Sulejman!

Na radiju ga ulovila u preljubu: Ti si neki lover boy? Sulejman!
3

Sandra je posumnjala da je Marko vara pa je nazvala Antenu Zagreb. U emisiji 'Cvjećarnica' riješili su njene nedoumice, saznala je da je Marko vara s Andreom

VIDEO

U emisiji 'Cvjećarnica' Antene Zagreb, jedna je djevojka na nimalo ugodan način saznala da je dragi vara. Naime, Sandra je nazvala radio i rekla da želi testirati vjernost svog dečka Marka. Sumnjivo joj je bilo što je Marko dobivao poruke kasno navečer i tijekom noći. 

- Govorio mi je da je to internet bankarstvo, da mu banka šalje neke obavijesti - rekla je Sandra te dodala kako mu nije povjerovala. 

Kad joj se pružila prilika, pregledala je Markov mobitel i vidjela da mu sumnjive poruke stižu s broja koji je memorirao pod 'Vulkanizer'. Sandra je nazvala taj broj.

- Javila mi se ženska. Mislim, nisam nikad čula za žensku vulkanizera, malo mi je to nevjerojatno - rekla je Sandra i dodala da je žena s druge strane linije odmah poklopila slušalicu. 

S radija su nazvali nevjernog Marka. Zvala ga je jedna od voditeljica, Marta. Predstavila se kao cvjećarka koja ima novu cvjećarnicu u kvartu, Rosas Amarillas. Rekla je da se zove Vesna i ponudila mu besplatnu dostavu cvijeća na koju god adresu on želi. 

- Bilo bi dobro da buket pošalje meni. Mislim, za njega bi bilo najbolje da ga pošalje meni - rekla je Sandra. 

Marko je ipak rekao da želi da se buket žutih ruža dostavi na Andreinu adresu i ostavio joj zanimljivu poruku.

- Na karticu možete napisati 'Budi strpljiva' - rekao je Marko. Nakon toga u razgovor se uključila i njegova djevojka Sandra.

- Šta glumiš ti?! Tko je Andrea?! Reci mi, tko je Andrea?! Šta glumiš ti?! Ti si neki lover boy?! Sulejman?! Zabit ću ti u usta to cvijeće - urlala je Sandra koja je dečka tako reći uhvatila u prevari. Marka je pak mučilo samo to što je Sandra nekome koga on ne poznaje dala njegov broj. Mislio je da je sve to neka zezancija. 

- Ma kakva zezancija! Nemoj mi se doma pojaviti jer... bolje ti je da mi se doma ne pojaviš - vikala je i dalje Sandra, a preljubnik Marko poklopio je slušalicu. Sandra je odlučila vezu prekinuti odmah.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 415
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško