Obavijesti

Show

Komentari 212

Na to je Jen 'pala'? Justin ima 'alatku' koju je teško obuzdati

Na to je Jen 'pala'? Justin ima 'alatku' koju je teško obuzdati
5

Zaručnik Jennifer Aniston toliko je obdaren da na snimanju mora nositi dva para gaća dok joggira kako mu se muški ponos ne bi klatario vamo-tamo i previše isticao

VIDEO

Zajedno su pa nisu, planiraju vjenčanje pa ne planiraju, čekaju bebu pa ne čekaju... svašta se pisalo o Jennifer Aniston (45) i Justinu Therouxu (42). Jedna tema dosad ipak nije obrađena - veličina Justinova penisa .

Glumac je navodno toliko obdaren da je u seriji 'The Leftovers' morao nositi dva para gaća kako njegova 'alatka' ne bi došla do izražaja i klatarila se vamo-tamo dok je snimao scenu u kojoj joggira. Gostujući u showu Conana O'Briena rekao je kako nije ni svjestan činjenice da je obdaren dok mu producenti serije nisu to dali do znanja.

VIDEO

- Jednog su me dana u garderobi dočekala dva para gaća. Mislio sam kako je super što su mi omogućili da biram rublje, no onda mi je prišao redatelj i rekao da moram navući oboje gaće jer nitko ne gleda ništa osim mog međunožja - ispričao je Justin.

VIDEO

Sada znamo barem jedan razlog zašto je 'prijateljica' Jennifer toliko opčinjena svojim zaručnikom. O Therouxovoj muškosti pričala je i kolegica s kojom snima seriju, Liv Tyler (37). Kao i ostale žene, i ona je zamijetila da je Justin poprilično obdaren.

- U scenama u kojima glumimo zajedno užasno mi se teško koncentrirati. Umjesto da mislim na tekst i sve ostalo što trebam raditi, ja buljim u Justinovo međunožje i izbezumim se - rekla je Tyler.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin