Obavijesti

Show

Komentari 24

Naglo je smršavio: Iscrpljeni Rajko Dujmić završio u bolnici

Naglo je smršavio: Iscrpljeni Rajko Dujmić završio u bolnici
3

ZABRINUO SE Glazbeniku su liječnici preporučili mirovanje i zdraviju prehranu jer se brzo umara i nema snage nizašto. Kaže da je izmoren jer je radio punom parom

VIDEO

Kompozitor i član Novih fosila u zadnje vrijeme loše se osjeća i naglo je smršavio. Rajko Dujmić (56) prošli tjedan posjetio je zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica. Navodno ima problema s jetrom. Nije nam želio potvrditi ni otkriti pravi razlog posjeta liječniku i je li teže bolestan. Samo je kratko rekao kako se zabrinuo za svoje zdravstveno stanje.

- Brzo se umaram i uopće nemam snage. Uz to sam i jako blijed pa sam se uplašio i otišao liječniku - rekao nam je Dujmić.

Dodao je kako ne može puno razgovarati jer mu je ovaj tjedan umrla školska prijateljica. To ga je, kaže, prilično shrvalo.

Kako doznajemo, liječnik mu je savjetovao da više spava i jede te mu prepisao terapiju. Nakon bolnice glazbenik je otišao na ručak. Dujmić je nedavno nastupio na vjenčanju kćeri dugogodišnjeg prijatelja Slavka Sakomana. On ga je, ističe, cijeli život savjetovao i pomagao mu u najtežim životnim razdobljima.

Sanja Doležal (48), kolegica iz Novih fosila, nije ni znala da je Dujmić bolestan. Bend je ove godine svirao na povratničkim koncertima u Zagrebu, Skoplju, Subotici i Novom Sadu. Do kraja godine planiraju izdati album.

- Najveća potpora u karijeri i privatnom životu mi je supruga Snježana (46). Izgladili smo probleme koje smo imali prije dvije godine i volimo se više nego ikad - rekao je Rajko. U braku su 20 godina, a glazbenik iz prvog braka ima sina Tina (27).    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...