Obavijesti

Show

Komentari 143

Najbolji ljetni savjeti seksi Ave Karabatić: Kako zavesti dečka

Najbolji ljetni savjeti seksi Ave Karabatić: Kako zavesti dečka
1

Ava smatra da je najlakše muškarca odvesti u krevet te otkriva kako ga zadržati. Ženama savjetuje da razmišljaju kao frajeri i da si ne dopuste da postanu ljubavnice jer sebe trebaju zaštititi

VIDEO

Trenutno sam sama jer sam dominantna žena i financijski super stojim zbog puno posla. Ne mogu se zamisliti s muškarcem koji mi ne može parirati na svim poljima, kaže Ava Karabatić (28). Voditeljica jutarnjeg programa na srpskoj televiziji trenutno se odmara u rodnom Splitu.

POGLEDAJTE AVINE ŽIVOTNE SAVJETE:

Pokretanje videa...

02:40

- Došla sam na Ultra festival i posjetiti roditelje. Jako mi je teško zbog njihova razvoda - kaže Ava. Svojim atraktivnim izgledom privukla je mnoge muškarce na plaži Bačvice koji su se poželjeli slikati s njom.

- Počašćena sam. Prilazi mi toliko muškaraca da mi je neugodno - kaže Ava. Dodaje kako joj imponira kad joj prilaze urbani muškarci koji nisu iz Hrvatske.

- Najlakše je nekoga odvesti u krevet. Žena mora biti pametna kako bi zadržala muškarca - kaže voditeljica. Svim ženama savjetuje da se trebaju ponašati kao dame, ali pritom ne misli da moraju biti zakopčane do grla.

- Mislim da treba legalizirati marihuanu i prostituciju da se vidi tko je tko. Tko je starleta, tko manekenka, a tko uistinu prostitutka. Ne idu svi u isti koš - kaže Karabatić. Voditeljica dodaje da se pravila ponekad trebaju kršiti.

Turčin je Avin novi udvarač

- Žene, razmišljajte kao da ste muškarci - smatra Splićanka. Za atraktivnom Avom nedavno je poludio turski odbojkaš Mustafa Koč.

- Upoznala sam ga prije mjesec i pol dana u Budvi. Šalje mi cvijeće i piše poruke - kaže Dalmatinka. Dodaje kako nije zaljubljive prirode, nego je prijateljskog garda. Često joj prilaze zauzeti i oženjeni muškarci.

- Ne želim biti druga. Samu sebe štitim i ponosna sam. Njima otvorim vrata, pa neka odu - kaže Splićanka i to savjetuje drugim ženama. Smatra da je luckasta, ali da svi znaju da se ne drogira i ne prodaje jer nije sponzoruša. Svoju vitku liniju duguje brizi o tijelu jer mnogo ulaže u sebe i uvijek želi izgledati savršeno.

- Imam ritual da ne jedem fast food. Ne pijem ni alkohol jer deblja, a i muči me gastritis - kaže voditeljica. Svim ženama savjetuje da jedu voće od 16 do 18.30 sati jer se u to vrijeme ne primaju kilogrami.

- Tri puta tjedno idem na anticelulitne masaže i svaki dan plivam po dva puta s perajama - kaže Ava. Zbog poslovnih angažmana spava samo tri sata pa vodi brigu o podočnjacima.

Bockanje podočnjaka

- Pratim svjetske rituale. Moram ići zbockati podočnjake - kaže Karabatić. Dodaje kako najbolje izgleda kad je pod stresom jer kile same od sebe idu dolje. Uskoro putuje na odmor na Siciliju gdje će snimiti dio spota za pjesmu 'Fer igra'.

- Pjesma je nastala u doba kad sam bila u reality showu. Ja uvijek igram fer i ne gazim preko mrtvih - kaže pjevačica. Dodaje kako će se svatko moći pronaći u pjesmi jer je melodična.

- Bog mi je dao privilegiju da sam razborita, da imam stila poput svog oca i da mogu biti uspješna kao menadžer - zaključuje Karabatić.

Pravila za savršen ljetni izgled

Djevojke, jedite svaki dan voće od 16 do 18.30 sati jer se tada ne primaju kile

Stihovi Avine nove pjesme 'Fer igra'

Fer igra, fer igra za tebe ne postoji. fer igra, fer igra svaki poen kad se broji...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin