Obavijesti

Show

Komentari 15

Nakon njihovih nestašluka više nitko nije pričao o Oscarima

Nakon njihovih nestašluka više nitko nije pričao o Oscarima
1

Skandali su godinama sastavni dio dodjele Oscara baš kao i raskošne toalete, crveni tepih, nasmiješena publika i razgaljeni dobitnici. Ovo su neki od njih

VIDEO

Ove poznate 'face' bile su jako nestašne pa su zbog njih filmovi i dobitnici često padali u drugi plan.

Ono kad je Angelina poljubila brata

Na dodjeli nagrada 2000. godine, poprilično velik broj ljudi ostao je zapanjen Angelininom reakcijom na dodjelu Oscara. Glumica je te večeri bila u pratnji svojeg brata Jamesa Havena, kojeg je bez ikakvog pardona poljubila u usta.

Premda su mnogi već to zaboravili, dan danas kruže glasine o ne baš bratskoj ljubavi između Jolie i Jamesa.

Sramota po Snjeguljici

Mnogi su bili sumnjičavi kada je objavljeno da će glumac Rob Lowe nastupiti na dodjeli 1989., s obzirom na to da se godinu dana ranije našao u središtu skandala kada je svjetlo dana ugledala njegova snimka seksa s maloljetnicom.

On je s mladom glumicom Eileen Bowman izveo pjesmu iz filma 'Snjeguljica i sedam patuljaka'. Nastup je bio toliko loš i proglašen je 'najvećom sramotom Akademije'. Nakon takvog debakla Disney je podigao tužbu zbog neovlaštenog korištenja njihove pjesme.

Beyoncé izvela 'Janet'

Nakon što je Janet Jackson pokazala previše na Super Bowlu, Beyonce je isto učinila tijekom dodjele Oscara. Naime, dok je pjevala Hughom Jackmanom provirila joj je bradavica.

Aplauz za Polanskog

Otkad je osuđen zbog silovanja, Roman Polanski izbjegava odlazak u SAD i većinu država koje bi ga mogle izručiti.

Upravo ta osuda je ono što ga je u Hollywoodu učinilo nepoželjnim pa iznenađuje što je 2003. godine, kada je osvojio nagradu za najboljeg redatelja, skoro cijela dvorana oduševljeno ustala i zapljeskala.

Bojkot Marlona Branda

Holivudska legenda prva je osoba koja je odlučila bojkotirati dodjelu Oscara 1973. godine. Bio je nominiran za najboljeg glumca u filmu 'Kum', ali se odbio pojaviti iz protesta prema načinu na koji Hollywood tretira američke starosjedioce. 

Zvijezda Blade Runnera potukla se sa zaštitarom

"John Wick" Premiere - New York

Glumica Sean Young, nekadašnja zvijezda filma Blade Runner, 2012. godine je zaradila modrice od zaštitara koji ju je pokušao spriječiti da bez ulaznice uđe na Guvernerov bal, koji se tradicionalno održava nakon dodjele.

Publika potjerala Michaela Moorea

Redatelj Michael Moore svojim je antiratnim govorom 2002. godine jako naljutio publiku.. Iako se to nije vidjelo, sigurno je osim uzvika i urlika bilo i bačenih stvari prema pozornici, s koje su Moorea vrlo brzo uklonili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?
'VRATIO' IM JE

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?

DiCaprio je bio posljednji koji je imao omotnicu u rukama nakon što je Emmu Stone proglasio najboljom glumicom. Korisnici Twittera tvrde da je zamijenio kuverte kako bi se osvetio Akademiji

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'
'Bilo je pomalo tužno'

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'

Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrol, rekao je u ponedjeljak američki predsjednik Donald Trump za krajnje desni portal Breibart News
Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena
U KREVETU NE GRIJEŠI

Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena

Legendarni zavodnik, glumac, redatelj i producent našao se u središtu skandala kada je nagradu Oscar na pozornici pred milijunima predao krivoj filmskoj ekipi