Obavijesti

Show

Komentari 8

Nakon Severine Luka Bulić je opet žena: Sad je Matija Vuica

Nakon Severine Luka Bulić je opet žena: Sad je Matija Vuica
12

Bulić, koji je u pošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovio Severinu i pjevao 'Gas, gas', sada će morati biti 'uvjerljiva' Matija Vuica i to pred njom samom

VIDEO

Moja prva reakcija bila je: ‘Opet moram vikati! Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno!’, rekao je Luka Bulić (35), koji će se u sljedećoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirati u pjevačicu i dizajnericu Matiju Vuicu (57). Izazov mu je veći jer će u žiriju sjediti i Matija.

- Bit ću stroga, ali pravedna. Pohvalit ću sve one koje dobro znam, a one koje ne znam ocjenjivat ću na osnovi izvedbe i kostima - kaže Matija. 

Luka te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma. - Ja moram samo pozivati ljude ajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi - zaključio je.

Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput. 

- On je meni kombinacija Chuck Norrisa s brkovima Charles Bronsona - zaključila je Maja koja će otpjevati njegovi poznatu pjesmu 'Dal se sjetiš nekad mene'. - Ovo će i meni biti iznenađenje. Nevjerojatno je koliko on jednu laganu pjesmu, šansonu pjeva s toliko emocija - dodaje Maja.

Ni pred Ivanom Šarićem nije nimalo lagan zadatak, utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom 'Večeras je naša fešta'. - Ispočetka mi je bilo jako drago, a onda mi je postala frka jer je to ipak zadarska legenda, moram opravdati očekivanja Zadrana.  On je pojava, on je gospodin - rekao je Ivan. Ja ću feštat tamo, narezat pršuta i sira, a koje bodove dobijem, nema veze - dodao je Ivan. 

Saša Lozar će imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox  popularnog britanskog glazbenog sastava Eurythmics s pjesmom 'Sweet dreams', Renata Sabljak bit će  američka soul, R&B i pop pjevačica, te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom 'Can't Hurry love',  dok ćemo Dušana Bućana gledati  kao Samanthu Fox,  koja slovi za seks simbol osamdesetih, a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Touch me'. Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom  'Get The Party Started', a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom 'Real Slim Shady'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl