Obavijesti

Show

Komentari 56

Nakon showa Gabi je postala prava majstorica za ljepotu

Nakon showa Gabi je postala prava majstorica za ljepotu
1

NOVA KARIJERA Miljenica showa 'Život na vagi', u kojem je bila najteža natjecateljica, priznala je kako se više ne opija. Upisala je tečaj za šminkericu

VIDEO

Gabi nije niti sanjala da će jednog dana stajati na nogama satima. Bilo joj je teško hodati pa se vozila taksijem za relacije od 100 metara. Danas, nakon što je skinula 60 kilograma, bez problema radi stojeći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' Gabrijela Crnjac (26) krenula je na tečaj za vizažisticu u Zagrebu. Školu šminkanja pohađa kod Lucije Juroš, koja je u showu šminkala voditeljicu Marijanu Batinić.

- Skroz sam posvećena šminkanju, živim zdravo i ne opijam se s više s društvom vikendom - pohvalila nam se simpatična Slavonka.

Bila je najteža natjecateljica showa 'Život na vagi'

Gabi je u deset mjeseci skinula 60-ak kilograma. Na početku showa imala je 184 kile. Zbog oca, koji ima problema s tlakom i nervira se zbog njenih kila, najviše je htjela smršavjeti.

Nisu je pokolebali komentari

Gabi za sebe kaže da je tip od trenirki i tenisica. Ipak, vikendom kad izlazi voli se srediti. Tad padne šminka i neka finija odjeća. Presretna je jer je prvi put u životu stala u traperice. Dosad ih nije nosila. 

Oduvijek je voljela šminkati majku i prijateljice. Nakon što je u showu skinula tridesetak kila, nakon završetka skinula je još trideset. Trenira dva puta dnevno i pazi na prehranu. Najteže joj se odreći smokija i čipsa. U deset mjeseci dijete, tvrdi Gabrijela, zgriješila je samo sa sladoledom. Tvrdi da nikad nije imala kompleksa zbog izgleda.

- Znali su mi ružno dobacivati na ulici. Ali nije da nisam izlazila iz kuće zbog tih komentara - kaže Gabi. Do Nove godine planira pasti ispod 100 kilograma. Vjeruje da će u tome uspjeti.

- A što ću? U glavi si tako postaviš ciljeve. Moram doći do te kilaže kako znam i umijem - kaže Gabi. Kaže da na ljubavnom planu nema ništa novoga. I dalje nema dečka.

Sad sporije skida kilograme

- Ja sad imam kila koliko su neki imali na početku showa. Muškarci ne vole pretile djevojke. U to sam se sama uvjerila. Dva puta sam se zaljubila i to nije dobro završilo. Bili smo samo prijatelji. Naravno da su im smetale kile, kome ne bi. Prihvatila sam to da još neću imati dečka. Pogađa me ta sudbina, ali nadam se da će se i to jednog dana ipak promijeniti - rekla je simpatična Slavonka.

crnjac

Želja joj je profesionalno baviti se šminkanjem. Nekoliko dana dijeli je od diplome vizažistice.

Do diplome ima nekoliko dana

- Oduvijek sam voljela šminkati. Prijatelji su mi govorili kako svoj talent trebam iskoristiti i nagovarali me da se prijavim na akademiju - rekla je Gabrijela.

Živi na relaciji Slavonski brod - Zagreb te razmišlja o selidbi u metropolu nakon završetka akademije. Upravo zbog čestih putovanja problem joj je paziti na prehranu i trenirati, no uporna je. Smatra da će postići svoj cilj da padne ispod sto kila. Velika potpora u skidanju kila i novoj karijeri su joj roditelji.

crnjac

- Vide da se trudim. Jako su sretni zbog mojeg napretka. Samo me malo frustrira što sad sporije skidam kile. U showu mi je trebalo tjedan dana za skinuti onoliko kila za koliko mi sad treba tri tjedna. Tamo sam stalno bila pod nadzorom. I sad pazim, ali tu su razne obaveze - kaže Gabrijela.

Slavonka često prati novu sezonu showa 'Život na vagi', a favorit joj je Josip Marelja.

- Mislim da je dobar čovjek koji se najviše trudi. Za mene je on pobjednik druge sezone - zaključila je Gabrijela.

Vrijedna Gabi peče zanat

Trikove najboljih vizažista Crnjac vikendima teše na tečaju zbog kojeg često dolazi u Zagreb

Gabrijela Crnjac se nada da će se njezin ljubavni status uskoro promijeniti

'Sad imam kilograma koliko su imali neki na početku showa pa još nemam dečka'

Uporna 

Gabi je prvi put u životu stala u traperice nakon što je u desetak mjeseci izgubila 60 kilograma. Trenira dva puta na dan, a priznala nam je da ‘griješi’ samo sa sladoledom

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'