Obavijesti

Show

Komentari 163

Nasilnik na imanju: Tomislav je dvaput nogom udario konja...

Nasilnik na imanju: Tomislav je dvaput nogom udario konja...
1

NALJUTIO FARMERE I GLEDATELJE Farmer Tomislav u udaranju životinja ne vidi ništa loše. Lupio ga je jer smatra da ‘konj mora znati neke stvari’

VIDEO

Gledatelji se ljute na Tomislava Crnčevića (29) koji je u 'Farmi' bio nasilan prema životinjama. Zbog konja koji je stajao u štali nije je mogao očistiti do kraja pa ga je grubo udario nogom. Konj je poskočio i slučajno kopitom udario Gorana Kaleba (28). Farmeri su to zamjerili Tomislavu te ga upozorili da ima i nježnijih načina kako pomaknuti konja s mjesta.

- Zveknuo si ga dva puta nogom, koji ti je k....? Nemoj to raditi, životinje su blago koje treba njegovati. Tako se ne postupa prema životinjama - predbacio mu je farmer Ante Baždarić (20).

- Napravio sam to jer konj mora znati neke stvari - odgovorio mu je Tomislav koji postupak smatra opravdanim. S Nove TV kažu da Tomislav ne tuče životinje, nego je konja samo šibom lagano dotaknuo.

  Ne vole ga: Farmeri ga nazivaju lajavcem, a zamjeraju mu i vezu s Barbarom     

- Kako su svi u crvenoj zajednici nabrijani na njega, okrivili su ga da je on kriv što je konj udario Gorana. Tomislav je disciplinski šibu usmjerio prema konju te je on, sukladno svojim životinjskim nagonima, podignuo nogu i kopitom udario Gorana - kažu s Nove TV.

No pritužbe na raznim forumima ne prestaju i gledatelji se pitaju kako je moguće da se životinje u showu zlostavljaju. Navode primjer krave koja je premršava i konja koji je očito prestrašen. Mentor Joža dao im je usmenu opomenu, a ako farmeri ne budu poštovali pravilo – bit će sankcionirani.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...