Obavijesti

Show

Komentari 113

Nastupi u X Factoru završili su za Ninu, Iliju, Milana te Davida

Nastupi u X Factoru završili su za Ninu, Iliju, Milana te  Davida
16

Nina i Milan su odmah ispali, a Ilija i David pjevali su pjesmu spasa. Polufinalisti su Bobi, Magdalena, 9 Control, Adnan i Tarik, Amel, Iva, Highway Trio i Antionio

VIDEO

Dok u nedjelju nitko od kandidata nije napustio show, u večerašnjoj emisiji natjecanje je zauvijek završeno za čak četvero kandidata. 

Prema glasovima publike show su automatski napustili Nina Simić i Milan Bukilić. 

Pjesmu spasa prvi su pjevali Ilija Mihailović i Antonio Krištović, oboje iz Aleksandrine grupe koja je odbila glasovati jer smatra da su obojica odlični pjevači. Na kraju je prema glasovima žirija stanje bilo izjednačeno, pa je konačna odluka prepuštena publici. Ilija Mihailović imao je manje glasova pa je napustio show. 

U drugom duelu našli su se David Temelkov i Highway Trio. Nažalost, David je dobio samo jedan glas žirija pa ga nećemo gledati u polufinalu. 

Polufinalisti su tako Bobi Mojsoski, Magdalena Bogić, grupa 9 Control, Adnan i Tarik, Amel, Iva Ćurić i Highway Trio. 

Prva kandidatkinja koja je stala na pozornicu pred žiri i publiku bila je Magdalena Bogić. Pjevala je emotivnu pjesmu Karoline Gočeve 'Više se ne vraćaš'. Posvetila ju je svom najboljem prijatelju. 

Joksimović Magdalenin nastup opisao kao 'gospodski'

- Kakav ozbiljno dobar scenski i vokalni nastup si imala večeras. Ti toliko dobro vladaš sobom da male nepravilnosti ispraviš u roku od dvije sekunde - bio je Aleksandrin komentar. Tonči smatra da je ovo bio njezin najbolji nastup otkad je u showu. Dao joj je sve pohvale iako je spomenuo da je primijetio nekoliko manjih pogrešaka. Massimo je bio sretan jer je primijetio da su kandidati puno naučili tijekom svih priprema, a Željko je bio poprilično kratak kad je komentirao Magdalenin nastup.

- Gospodski - samo je rekao. 

Tonči Adnanu i Tariku: Ovo je borba

Neponovljivi duo Adnan i Tarik, kako ih je najavio Tonči Huljić,  zapjevali su pjesmu 'Mirror' repera Lila Waynea i Brune Marsa.

- Vi ste već brend, ali nije vam legla pjesma i žao mi je zbog toga  - rekao im je Željko, no dodao je i kako to ne znači da su bili loši. Ni Aleksandra nije bila zadovoljna njihovom izvedbom.

- Bolje se vi držite narodnjačkih trilera jer ovo vam baš i ne ide najbolje - poručila je. Massimo je to komentirao na svoj način. 

- Poleti čovjek i misli da je već puno napravio pa misli da bi mogao prijeći na nešto drugačije. Puno je vremena potrebno da bi se došlo do toga. Iako, bilo je to na vrlo visokom nivou - zaključio je.

Njihov mentor Tonči bio je blag. 

- Jasno vam je da je ovo borba i da oni moraju tako govoriti jer ste moji, a ne njihovi - bodrio ih je. 

Aleksandra Bobiju: Ti si večeras odao čast Tošetu Proeskom

Bobi Mojsoski odlučio se za pjesmu 'Pratim te' Toše Proeskog. 

- Što god da ti kažem ne može promijeniti činjenicu da si bio sjajan - Tonči je bio oduševljen Bobijevim nastupom, kao i Željko. 

- Ja sam siguran da bi i Toše bio ponosan kako si otpjevao ovu pjesmu, a i ja sam ponosan - rekao je. Massimo je primijetio da je Bobi večeras igrao na sigurno što je nazvao odličnim potezom. Najsretnija je bila Bobijeva mentorica.

- Ti si večeras odao čast Tošetu Proeskom. Makedonija je sigurno ponosna na tebe - zaključila je. 

Željko Ivi: Meni je ovo bilo slatko kao šećer

Iva Ćurić publiku i žiri poželjela je osvojiti uz pjesmu 'Give It To Me Right' Melanie Fione. Massimo se umjesto na nastup, prvo osvrnuo na Ivin izgled. 

- Djeco, ne znam što vi tamo radite. Vi ste svi smršavili otkad je ovo natjecanje krenulo - rekao je za početak, a onda se osvrnuo i na Ivinu izvedbu. 

- Najbolja stvar je kad napraviš nešto za sebe i zadovoljiš i publiku. Meni je tvoj nastup bio stvarno lijep, ali napravila si uslugu nekome tko će igrati na sigurnu kartu - bilo je Massimovo mišljenje. 

Aleksandri se njezin odabir pjesme jako svidio. 

- Ti svojom energijom i glasom zavodiš publiku - komentirala je. Željku je njezin nastup bio sladak kao šećer. 

- Melanie Fiona bi sigurno bila ponosna kad bi čula kako njezina pjesma zvuči u tvojoj verziji - njezin mentor imao je samo riječi hvale. 

 Aleksandra Milanu: Večeras si u potpunosti ogolio svoju dušu pred cijelom regijom

'Ne kuni me, ne ruži me, majko' bio je odabir pjesme Milana Bukilića koji je zadnji nastupio. 

- Mogu samo zamoliti sve da glasaju za tebe jer ti si perfektan izvođač - ovim komentarom počastio ga je Željko, a Tonči je samo dodao da je bio briljantan. 

- Večeras si u potpunosti ogolio svoju dušu pred cijelom regijom - Aleksandra je čak i ustala sa stolice kad mu je pljeskala i vikala 'bravo'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama