• Članak
  • Komentari 40
  • Share 3
  • Tweet5

Nataša Janjić skinula se za srpski filmski spektakl

Snimala je golišave scene uz obalu Save na kišni hladan dan. Zbog uloge su se razgolitile Zrinka Cvitešić, Lucija Šerbedžija, Leona Paraminski...

Petak, 08. 1. 2010. u 08:47    Piše: T. Matković, I. Prgomet
Nataša Janjić (29) u srpskom povijesnom spektaklu “Sveti Georgije ubiva Aždahu”, u kojem igra glavnu žensku ulogu, skinula se gola i odglumila vruće scene seksa. Splitskoj glumici nije prvi put da se razodjenula zbog uloge. Pokazala je grudi u predstavi “Mjesec dana na selu”, no prvi se put skinula na filmu.
- U kazalištu je teže razodjenuti se jer to moraš ponavljati iz dana u dan pred publikom. Na filmu je to svakako lakše. Mislim da nijedan glumac ne luduje od sreće da se razodjene. Ako to zahtijeva uloga i ako je estetski te dramaturški opravdano, nemam ništa protiv. Osim toga, u današnje vrijeme opće pornografije umjetnost je posljednje mjesto na kojem se u golotinju mora baš upirati prstom - rekla nam je Nataša. Najteža joj je scena bila “šetnja kroz kišnu noć”.
- Snimali smo je hladne vjetrovite noći, a kiša je bila zapravo dunavska voda, hladna i prljava. Ostavila sam pola života te noći, garantiram - šali se Nataša. Hrvatska premijera filma je u Zagrebu u ponedjeljak. Nataša još nije pripremila svečanu haljinu za premijeru.

CVITEŠIĆ: ODUVIJEK SAM NUDISTICA, PA MI SKIDANJE U 'KONJANIKU' NIJE TEŠKO PALO
Zbog uloge su se razgolitile Barbara Vicković, Lucija Šerbedžija, Zrinka Cvitešić, Leona Paraminski, Nives Ivanković, Nina Violić, Olga Pakalović. Zrinki Cvitešić svlačenje u “Konjaniku” nije teško palo jer je nudistica i voli biti gola. Sve će učiniti za dobru ulogu.

Tagovi: nataša janjić

Izdvojeni komentari 40 komentara Pogledaj sve komentare
08.01.2010., 10:03

webasto: Ljubavne scene Nataši je lako bilo odglumiti... u današnje vrijeme kad izađete van sve je puno cura koje znaju odglumiti ljubavne scene,pogotovo ako imate podeblji novčanik

08.01.2010., 10:50

real: za potrebe filma nije se Brijala duze vrijeme

08.01.2010., 11:35

Reverend666: kaj joj je ona šuma?

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar