Obavijesti

Show

Komentari 88

Nema 'labavo': Marina Žoržu dala da popije samo jedno pivo

Nema 'labavo': Marina Žoržu dala da popije samo jedno pivo
1

Prijatelji kažu da je par sad u odličnim odnosima i da su se jako uozbiljili. Na plaži su se valjali po ručniku i radili selfieje cijeli dan, a jeli su hranu iz obližnje konobe, kojom ih je častio njihov prijatelj

VIDEO


Par koji se nedavno pomirio po treći put uživao je na moru mazeći se i jedući na račun dobrog prijatelja. Romano Obilinović (37) i Marina Raguž (29) odmarali su se u Sumpetru, nedaleko Splita. Družili su se s prijateljima na plaži, a jedan od njih ih je zauzvrat častio hranom i pićem u obližnjoj konobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Bivši stanari Big Brother kuće jeli su kotlete, rižu i povrće, a Marina je uz to pila gazirani sok od naranče. Nisu se obazirali na ljude oko njih, pa su se i valjali po ručniku na plaži i izmjenjivali nježnosti. Marina je Žoržu popustila s alkoholom i dopustila mu da popije samo jedno pivo jer je jako vruće. Prijatelji para su rekli da su sad u odličnim odnosima i njihova veza je ozbiljnija nego prije. Žorž i Marina su se sunčali cijeli dan, a usput su stalno radili selfieje. 

Žorž se prije nekoliko dana pohvalio druženjem u splitskom klubu s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (20). Ćorić je također objavio fotografiju. Vjerojatno je tješio mladog sportaša zbog nedavnog prekida s djevojkom jer ima puno iskustva. 

 

Dva amiga na 80 posto💪🏻 @bornacoric

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

Marina i Žorž su se prošlog tjedna došli provoditi u Zagreb, ali su se našli u problemima. Naime, doputovali su za vikend i iznenada ostali bez prenoćišta, pa su im prijatelji preko društvene mreže pokušavali brzo naći privremeni smještaj.

- Jel’ može koja dobra duša udomiti Žorža? Marina je s njim. Čisti su, pristojni, ne prave probleme i sutra ujutro nastavljaju dalje - raspitivali su se Žoržovi prijatelji.

Nasreću, javili su se ljubazni dobrovoljci, pa je par našao novo prenoćište i izbjegao neugodnosti. Marininu bivšem zaručniku Saši Muheku (30) bilo je jako žao što se njemu nisu javili.

- Da sam znao da njih dvoje traže smještaj, ponudio bih im ga ja - rekao je Muhek.

Bivšeg nogometaša i suvlasnika sportske trgovine više ne brine 'ljubavni trokut' u kojemu se našao preko noći jer se Marina zaljubila u Žorža u 'Big Brotheru',  dok ih je hrvatska javnost gledala. Iako Marina i Žorž nisu potvrdili, čini se da su se pomirili po treći put.

Marina i Žorž imaju iste tetovaže

'Tetovaže su djelo moje mašte. Simbol su kralja i kraljice, odnosno ljubavi i poštovanja'

Žorž se ispričao curi zbog uvreda

'Svjestan sam da sam uprskao i da mi to nije prvi put, i zbog toga joj se javno ispričavam'

Ljubav pobjeđuje sve

Žorž se svojoj dragoj ispričao nakon žestokih riječi na društvenoj mreži i par se pomirio treći put

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina