Obavijesti

Show

Komentari 127

Nemeš Brendonu: Marijana mi nije djevojka, ne znam što mi je

Nemeš Brendonu: Marijana mi nije djevojka, ne znam što mi je
7

Tijekom razgovora s Brendonom, Nemeš je izjavio da mu Marijana nije djevojka, ali da ni ne zna što mu je točno. Tom izjavom uspio je poprilično zbuniti Brendona

VIDEO

Vatrogasac iz Svetog Ivana Zeline prekinuo je avanturu života zbog ozljede koju je zadobio tijekom igara u kući Velikog Brata. Iz privatne klinike u Beogradu vratio se supruzi Vesni i kćerki Mateji koje bi voljele da se Dražen vratio u kuću, no liječnici su ipak smatrali da bi Dražen i sljedećih mjesec dana trebao mirovati. Kći i supruga Dražena zamalo nisu prepoznale. Naime, bivši stanar kuće Velikog Brata izgubio je 15 kilograma. Supruga je zadovoljna što je počeo paziti na prehranu jer je i prije želio smršavjeti, ali mu to nije uspjelo, piše Večernji list. 

Dražen navija za Nikolu, Lestera i Nemeša

- Ovako je i zgodniji - rekla je Vesna koja je sa suprugom odmah pretresla neke od zanimljivosti koje su se događale u kući. 

- Draženovi favoriti na početku su bili Duško i Horvat, a sad su mu posebno dragi Nikola, Lester i Nemeš. Pri povratku u Zelinu, Dražen je prvo obišao pse koji su od sreće skakali oko njega, a onda je htio biti malo sam pa je meditirao u prirodi - rekla je supruga koja će ga na neko vrijeme poštedjeti obaveza na farmi. 

Soraja: Marijana je samo kokoška koja kokodače

Nakon izlaska iz kuće, Vladimir je poslao posljednju poruku bivšim sustanarima. Nije birao riječi za one koji mu nisu prirasli srcu, a onima s kojima je bio dobar u kući poželio je sve najbolje. Njegov odlazak najteže je pao Soraji i Lesteru. Iako Soraja nije bila sretna kad je prepoznala svog sugrađanina prilikom ulaska u kuću, s vremenom je promijenila mišljene i ponašanje prema njemu te je shvatila da je on jedini pošten u kući. Njihov odnos se promijenio kad joj je Vladimir ispričao da ga je Marijana zvala da spava s njom tijekom jednog od tuluma. 

- Svi misle da Marijana kokodače i da će joj se to reći u lice prilikom nominacija. Ona je kokoška koja kokodače po čoškovima, a meni je muka od čoškova i kokodakanja - rekla je Soraja velikom Bratu u ispovjedaonici.  

Nemeš ne zna je li mu Marijana cura, ali su se opet poseksali

U razgovoru s Brendonom Nemeš je izjavio kako mu Marijana nije cura. Na Brendonov upit što mu je onda, Nemeš je odgovorio da ne zna. 

No, čini se da mu ipak ne smeta što ne zna u kakvom su točno odnosu on i Marijana.  Nakon sinoćnjeg tuluma, Marijana se odlučila okupati, a pod tušem joj se pridružio Nemeš. Par se počeo grliti i ljubiti dok se oko njih vrzmala Ema koja se također htjela okupati, ali se nije htjela osjećati 'kao svijeća'. Kad su završili s tuširanjem, Nemeš i Marijana krenuli su prema krevetu kao i ostali sustanari. Međutim, dok su ostali spavali, Marijana i Nemeš su odlučili da je vrijeme za seks ispod pokrivača. Nemeš je davao sve od sebe u misionarskoj pozi, a zastao je tek na trenutak kad se Brendon ustao i izašao. Nemeš je tada nastavio gdje je stao. Kad su završili svoje, svi su zaspali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru