Obavijesti

Show

Komentari 257

Nemeš: Volim Marijanu bez obzira na to čija ona žena bila

Nemeš: Volim Marijanu bez obzira na to čija ona žena bila
10

Nakon što je pokušao pobjeći kroz otvor za smeće, Nemeš je odlučio svima otkriti što osjeća prema Marijani. Dok je Nemeš pričao, Marijana ga je držala za ruku

VIDEO

U dnevnom pregledu Velikog Brata na Tv Pinku, Nemeš je javno obznanio svoju ljubav prema Marijani. Kako je poznato, Marijana je opet ovoga tjedna pred nominacije poželjela izaći iz kuće, a Nemeš je potaknut Vladimirovim izjavama da se vara ako misli da ima potporu roditelja kad je Marijana u pitanju, odlučio sam pronaći što brži izlaz. 

Tijekom tjedna je provjeravao koliko je širok otvor za smeće u kuhinji, a u subotu se odvažio i provukao kroz njega. Prije toga je pozdravio Velikog Brata i zahvalio mu se na svemu. No, Nemeš se prevario te završio na otpadu. Tamo ga je dočekalo osiguranje kuće. Nakon njegovog podviga, članovi produkcije su se okupili i nagovorili ga na ostanak u kući. U ispovjedaonici je objasnio da mu je jednostavno postalo svega dosta.

- Činilo mi se da nemam više što raditi u kući. Vicevi i pjesmice o meni i Marijani jednostavno su mi bili previše - rekao je Nemeš.

Veliki Brat je okupio ukućane u dnevnom boravku, a Nemeš je odlučio svima reći da voli Marijanu bez obzira na to čija je ona žena. Dok je on to pričao, Marijana ga je primila za ruku.

- Zaljubio sam se i da mogu vratiti vrijeme učinio bih isto. Molio bih vas da se ne šalite na naš račun - rekao je Nemeš svojim sustanarima i dodao da se nikome neće promijeniti život po izlasku iz kuće kao njemu i Marijani. Nakon što su svoju ljubavnu priču objasnili sustanarima, Nemeš je upitao Marijanu je li rekao nešto pogrešno. Ona  smatra da neki ukućani nemaju razumijevanja za njih, no to je ne brine. Misli da njoj bitni ljudi izvan kuće više ni ne gledaju Velikog Brata te se nada da će joj oni pružiti priliku da im sve obajsni kad izađe iz kuće. 

Za Emom je plakao čak i Nemeš

Emin odlazak mnoge je rastužio,a za njom je plakao čak i Nemeš. Horvata je njezin odlazak najviše pogodio, a ni Nikola nije ostao ravnodušan. Četiri boda koja je Bojana dala Emi presudila su kad je njen izlazak u pitanju. Ukućani su preko razglasa tijekom emisije uživo čuli kome je Bojana dodijelila bodove. Svi su razmjenjivali dojmove o nominacijama. Čak su i Nemeš i Marijana osudili Bojanin postupak s kojom su do jučer bili najbolji.

Lester i Nikola u dvorištu su pričali o Emi.

- Ona za nas dvojicu ne bi nikad glasala - rekao je Lester, a Nikola je dodao da se osjeća kao izdajica.

Antonija o Vladimiru: On je nekulturan i neobrazovan

Antonija je priznala da joj je drago što je ostala u kući, no i da je iznenađena time što je ona ostala, a Ema izašla. Komentirala je i svoju svađu s Vladimirom.

- On je nekulturan i neobrazovan - bio je njezin zaključak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 257
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin